15 Σεπ 2016

Ο μισθος ηταν καλος και την βολευε!!ΟΥΣΤ σουργελα και δηθεν πολεμιστες της Ν.Δ. Στέλεχος της ΝΔ, άνθρωπος του Αυγενάκη, οπαδός του "φύγετε", αποκαλούσε τον Τσίπρα "απατεώνα", αλλά έμεινε 1,5 χρόνο υπεύθυνη Τύπου της ΔΥΠΕ! (εικόνες)

Επειδή μπορεί να ακούσετε ή να διαβάσετε καμιά ανακοίνωση της ΝΔ ή του βουλευτή της, Λευτέρη Αυγενάκη, για "δίωξη" της διορισμένη επί ΝΔ- ΠΑΣΟΚ (και παραμένουσας μέχρι χθες από τη σημερινή κυβέρνηση)
προϊσταμένης του γραφείου Τύπου της Δημόσιας Υγειονομικής Περιφέρειας - ΔΥΠΕ Κρήτης, Εύης Γαρεδάκη, καλό είναι ξέρετε όλη την πραγματικότητα, με στοιχεία. Η ίδια πάντως ήδη μιλάει για "δίωξη" σε βάρος της!
Διαβάστε όμως:
Είναι ενεργό στέλεχος της ΝΔ, μέλος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, στήριζε το κίνημα "φύγετε" που δεν τόλμησε καν επίσημα να υποστηρίξει η ΝΔ, είχε διοριστεί επί συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου ως υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΔΥΠΕ Κρήτης χωρίς να είναι ούτε δημοσιογράφος ούτε πτυχιούχος κάποιας σχολής ΑΕΙ (ήταν εργαζόμενη ως γραμματέας στις υπηρεσίες του Βενιζελείου). Πέρα από την πολιτική της ΝΔ που υποστήριζε με κάθε τρόπο (και με τον πιο ακραίο), εμμέσως περνούσε και τις γνωστές θέσεις "ρατσιστής δεν είμαι, αλλά οι πρόσφυγες θα μας φάνε".
Κι όμως, αυτό το ενεργό στέλεχος της ΝΔ μέχρι χθες παρέμενε εκπρόσωπος Τύπου της ΔΥΠΕ Κρήτης, χωρίς να έχει καν την ευθιξία να παραιτηθεί! Γιατί, για να είσαι υπεύθυνος ή εκπρόσωπος Τύπου, καταρχήν πρέπει να πιστεύεις την πολιτική που εφαρμόζεται. Εκτός κι αν μας πει ότι ως στέλεχος της ΝΔ (και δεξί χέρι του βουλευτή Αυγενάκη) πίστευε την πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα (τον οποίο "έλουζε" με διάφορα, μεταξύ των οποίων ότι είναι "απατεώνας")!
Στο συνέδριο της ΝΔ, τον περασμένο Απρίλιο, με τον βουλευτή Αυγενάκη, στην ομάδα του οποίου ανήκει
Στο συνέδριο της ΝΔ, τον περασμένο Απρίλιο, με τον βουλευτή Αυγενάκη, στην ομάδα του οποίου ανήκει
Φυσικά, αφού δεν είχε η ίδια την ευθιξία να παραιτηθεί, την άλλη ευθύνη γι αυτή την απίστευτη κατάσταση, να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος Τύπου των υπηρεσιών δημόσιας Υγείας στην Κρήτη ένα στέλεχος της ΝΔ που ζητά να παραιτηθεί η κυβέρνηση, την έχουν εκείνοι που επέτρεψαν να είναι επί 1,5 χρόνο σε αυτή τη θέση. Καθώς, εκτός από τους πολιτικούς λόγους, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατό να είναι προϊστάμενος υπηρεσίας κάποιος που δεν είναι πτυχιούχος και με ποια διαδικασία προέκυψε αυτό...
Στην πρώτη σειρά του προσυνεδρίου της ΝΔ στο Ηράκλειο, την περασμένη άνοιξη, δίπλα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη
Στην πρώτη σειρά του προσυνεδρίου της ΝΔ στο Ηράκλειο, την περασμένη άνοιξη, δίπλα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη
Διαβάστε όμως τη συνέχεια: Τώρα, μετά την ενημέρωσή της ότι θα αντικατασταθεί, το στέλεχος της ΝΔ και άνθρωπος του βουλευτή Αυγενάκη, εμφανίζεται και... θύμα δίωξης! Ναι, καλά διαβάσατε! Όχι μόνο δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο της επέτρεψαν να παραμείνει επί 1,5 χρόνο, όχι μόνο παρέμενε ενώ ζητούσε παραίτηση της κυβέρνησης, τώρα διακηρύττει μέσω facebook ότι είναι και "πολιτικά διωκόμενη", απειλώντας ότι "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, αριστεροί δημοκράτες"!
Τέτοιο "δημοκρατικό θράσος"!
Δε φταίει κανείς άλλος παρά εκείνοι που ανέχτηκαν να εκφράζει προς τα μέσα ενημέρωσης την πολιτική τους ένα στέλεχος της ΝΔ, προφανώς χωρίς καν τα τυπικά προσόντα (είπαμε, ούτε δημοσιογράφος είναι, ούτε κάποιο πτυχίο έχει για να είναι υπεύθυνη μιας υπηρεσίας και μάλιστα του Γραφείου Τύπου).
garedaki-1

Δείτε επίσης αναρτήσεις της με τις οποίες το στέλεχος της ΝΔ αποκαλούσε αποκαλούσε "απατεώνα" τον πρωθυπουργό και στήριζε τους "φύγετε"
garedaki-tsipras-apateonas
garedaki-fygetegaredaki-kanalia-deth

Βεβαίως κάποια στιγμή προσπάθησε - αν και στέλεχος της ΝΔ- να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προφανώς εκεί δεν πιάστηκαν οι Συριζαίοι στον ύπνο!
garedaki-xanthos

Έτσι είναι στην Ελλάδα, λοιπόν!
garedaki-node-nd
Με κλιμάκιο της ΝΟΔΕ της ΝΔ σε περιοδεία.
http://www.candianews.gr/