13 Σεπ 2016

Ο γνωστος μαγκας ΚΟΥΓΙΑΣ χαστουκισε τον ποδοσφαιριστη και ο αλλος τον ξαπλωσε με ....(φωτο)

Η Super-league ξεκίνησε και δεν χρειαζόταν παραπάνω από μια αγωνιστική για να αρχίσουν να διαδραματίζονται τα σκηνικά… άπειρου κάλους που κάθε χρόνο συναντάμε σε αυτή.
Αυτή τη φορά το περιστατικό σημειώθηκε ..
στη Λάρισα και στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή(2-2) και ήταν ανάμεσα στον Πρόεδρο των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια και τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ματίας Ντεγκρά!
1525271_0
Η στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ετοιμάζεται να χαστουκίσει τον Ματάις Ντεγκρά
Ο λόγος; Ένα ολέθριο λάθος από τον αργεντινό κίπερ, που κόστισε τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλίας, κάτι που εξόργισε τον γνωστό ποινικολόγο με αποτέλεσμα να φερθεί εναντίον του στη φυσούνα του γηπέδου!]
 ËÁÑÉÓÁ - ÇÑÁÊËÇÓ LARISA - IRAKLIS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Ο Ντεγκρά «κατεβάζει» τον κύριο Κούγια με μια σπρωξιά σύμφωνα με μαρτυρρίες
Ο Ματίας Ντεγκρά έκανε ένα τεράστιο λάθος, βγαίνοντας με την μπάλα από την περιοχή, προσπαθώντας να κάνει ντρίμπλα σε δύο αντιπάλους αλλά όπως ήταν φυσικό εκείνοι του έκλεψαν την μπάλα με τον Λεοζίνιο να πετυχαίνει ένα εύκολο γκολ!

Το ολέθριο λάθος του Λατίνου κίπερ
Όπως ήταν φυσικό αυτό εξόργισε τον Αλέξη Κούγια ο οποίος σαν ορμώμενος ταύρος στα αποδυτήρια επιτέθηκε στον Αργεντινό και σύμφωνα με μαρτυρίες τον χαστούκισε. Ανάλογες μαρτυρίες αναφέρουν ότι κι ο Λατίνος κίπερ δεν έμεινε με… δεμένα τα χέρια και κάπου εκεί έχουμε την αρχή του τέλους.
1525274_0
Ο Ντεγκρά από την πλευρά του αφού αρχικά προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει όποιες ενέργειες χρειάζονται για να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.