13 Σεπ 2016

Άρθρο της «Daily Mail» αφήνει υπόνοιες για τη μεταγραφή του Μαζουακού

Ακόμη μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει νέες «συζητήσεις» έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά από την «Daily Mail». Σύμφωνα με το άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας, οι υπεύθυνοι της Γουέστ Χαμ διεξάγουν τις
τελευταίες ημέρες έρευνα για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό. 

Όπως αναφέρουν σχετικά βρετανικά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας καθώς κι άλλα μέλη του Δ.Σ. της πιστεύουν ότι έχουν πληρώσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο λίρες περισσότερο από τη συμφωνία, όπως αυτή αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα της μεταγραφής. Μάλιστα, κάνουν λόγο για άτομο που μπορεί να έχει πάρει αυτό το εκατομμύριο και το οποίο δεν αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα που έχουν υπογραφεί. 

Η «Daily Mail» υποστηρίζει ότι πριν από λίγες ημέρες από τη Γουέστ Χαμ έστειλαν στην Αθήνα ένα άτομο το οποίο θα ερευνήσει εάν ευσταθούν οι πληροφορίες αυτές. 

«Με εντολή του πρόεδρου Ντέιβιντ Σάλιβαν και του γραμματέα Άντριου Πίντσερ ο ερευνητής έχει χρεωθεί με την προσπάθεια να εντοπίσει ποιος έλαβε προμήθεια για τη συμφωνία, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι η τιμή για τον Μαζουακού είναι φουσκωμένη» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

«Εκτιμάται ότι η ιεραρχία στην ομάδα θέλει να βεβαιωθεί ότι η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε σωστά και από τις δύο πλευρές της συμφωνίας. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί χάος, με το πρωτάθλημα να καθυστερεί να ξεκινήσει, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τέλος στη διαφθορά. Επίσης, ερευνάται από τη Δικαιοσύνη η συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ως μέλους σε ένα σύστημα στημένων αγώνων» καταλήγει το άρθρο.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Μαζουακού υπέγραψε στη Γουέστ Χαμ, με τον Ολυμπιακό να βάζει στο ταμείο του 7.600.000 λίρες (8.940.000€).




Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού
Πηγή:sport-fm