Αυτή είναι η 25χρονη που συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης μαζί με την καταζητούμενη Πόλα Ρούπα κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε με την αρχιτρομοκράτισσα του Επαναστατικού Αγώνα στον Εισαγγελέα.
Με σπασμένο το αριστερό της χέρι και φορώντας φόρμα, μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων από γυναίκες αστυνομικούς.
Μάλιστα έδωσε γραπτή δήλωση στους δημοσιογράφους στην οποία παραδέχεται ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Γνωστοποίησε επίσηε ότι θα προχωρήσει κι εκείνη, όπως η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης, σε απεργία πείνας και δίψας μέχρι ο 6χρονος γιος του ζευγαριού να δοθεί στους συγγενείς της Ρούπα.
Να σημειωθεί ότι εναντίον της 48χρονης και της 25χρονης που συνελήφθησαν χθες το πρωί  ασκήθηκε ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα  και δυο πλημμελήματα.  Συγκεκριμένα ασκήθηκε δίωξη για Α) συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών με τρόπο έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά ένα πληθυσμό , να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις, συνταγματικές ,πολιτικές και οικονομικές δομές. Β) διακεκριμένη κλοπή με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ποινική δίωξη δεν αφορά σε συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα αλλά σε νέα τρομοκρατική οργάνωση. Επιπλέον ασκήθηκε δίωξη  για πλαστογραφία και άρνηση δακτυλοσκόπησης.
star.gr