22 Απρ 2017

Τρομερη επιθεση των ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ στην εφημεριδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ...

Με πρωτοσέλιδα για κάφρους, δεν γίνεσαι αρχηγός.
Αντιθέτως, αυτά είναι που δείχνουν την αντικειμενική του αδυναμία.
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το συγκρότημα των Παραπολιτικών σήμερα, λειτουργεί ως σύγχρονη Αυριανή του ΄89 για τον Κυριάκο.
Γιατί όπως τότε, ο Κουρής, με πρωτοσέλιδα που απευθυνόταν σε κομματικούς που έχουν υποστεί λοβοτομή, προσπαθούσε να κατευθύνει τα ''ζωντανά'',
ταΐζοντας τους σανό και μιλώντας για βρόμικο πόλεμο συμφερόντων στον ''μεγάλο'' λαϊκό ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, θέλοντας έτσι να καλύψουν τα pampers του Κοσκωτά που πηγαινοερχόταν στο Καστρί, αλλά και ότι τα φτωχόπαιδα του Πολυτεχνείου, που μέσα σε οκτώ χρόνια, μεταλλάχθηκαν σε ελίτ με εκατοντάδες εκατομμύρια καταθέσεις στις τράπεζες, γίναν κάτοχοι πολυτελών σπιτιών και αυτοκινήτων και κάνουν πλέον μια χλιδάτη ζωή.
Ξαναζεσταμένο φαγητό ή δείγμα της απολύτου πασοκοποίησης της Νέας Δημοκρατίας;
Μάλλον και τα δύο.
Το θέμα όμως είναι πως οι νεοεφαρμοστές της Κουρείου τακτικής, δεν έχουν τη στοιχειώδη λογική της αυτοπροστασίας, για να μην γελοιοποιούνται.
Γιατί το ίδιο πρωτοσέλιδο προαναγγέλει τη συνέντευξη του έτερου τροφίμου του συγκροτήματος, που όλως τυχαίως κατέχει και τη θέση του αντιπροέδρου (μήπως έχουμε τον Μαρινάκη πρόεδρο;;;), όπου λίγο-πολύ, τί λέει.
Πως η Παπακώστα είχε δίκαιο, αλλά το χειρίστηκε λάθος.
Και μ΄ένα απλό τηλέφωνο προς το πνευματικό παιδί του Παττακού, όλα θα είχαν λυθεί.
Ναι, πρόκειται για τον απόλυτο ξεπεσμό.
Μια αρρωστημένη κατάσταση στο κόμμα, το οποίο βολοδέρνει ανάμεσα στα συμφέροντα των Αλαφούζου και Μαρινάκη, υπό την επίβλεψη του Βερολίνου και που ειλικρινά, αδυνατούμε να προβλέψουμε, μέχρι πού θα φτάσει ο ξεπεσμός του.
Μπρος σ΄αυτή τη κατάντια, δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές.
Σίγουρα θα πρέπει τάχιστα να μπει ένα φρένο.
Διαφορετικά, η καταστροφή είναι προ των πυλών.
Και η καταστροφή της Νέας Δημοκρατίας, θα έχει άμεσες συνέπειες και για τη χώρα.
Το είδαμε άλλωστε, μιας και η αδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, ήταν αυτή που έκανε κυβέρνηση το 4% των συνιστωσών των εθνομηδενιστών, με όλες τις καταστροφικές συνέπειες που βιώνουμε, αλλά και που θα βιώσουμε στο μέλλον, όσο εμείς θα παρουσιάζουμε αυτή την τραγική εικόνα.
Καιρός λοιπόν να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να βάλουμε ένα τέλος..