28 Απρ 2017

Ο Καμίνης θα διδάσκει στο ΚΕΠ των αναρχικών, πώς… διαλύεις μια ιστορική πόλη

Η ιστορία που ξεκίνησε με το… ΚΕΠ των αναρχικών στα Εξάρχεια, και το ποιός έχει την αρμοδιότητα να το ξηλώσει, περιλαμβάνει εκ των πραγμάτων και μια εξαιρετικά χαριτωμένη παράμετρο.

Ο… δήμαρχος της καρδιάς μας, Γιώργος Καμίνης, που μετέτρεψε την πιο ιστορική πρωτεύουσα του δυτικού πολιτισμού σε πόλη περιθωρίου, είναι εκείνος που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κληθεί να επιληφθεί του θέματος.
Η υπογράφουσα προτείνει στον άνθρωπο που στέγασε στα… ταμεία του Δήμου Αθηναίων μια σειρά από τα “ορφανά” του Σημίτη, γνωστά για την παροιμιώδη βουλιμία τους για εξουσία και χρήματα, να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Να μην απομακρύνει το ΚΕΠ των αναρχικών. Αλλά αντιθέτως να το αναπτύξει. Να… επενδύσει πάνω του, που θα έλεγαν και οι τοξικοί, ακραίοι νεοφιλελεύθεροι, επίσης νοσταλγοί της εποχής λεηλασίας της Ελλάδας από τον Κώστα Σημίτη, που επιδιώκουν να βρουν εκ νέου στασίδι εξουσίας, μολύνοντας τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μέρος της ανάπτυξης του ΚΕΠ των αναρχικών, δια χειρός Γιώργου Καμίνη, θα είναι και η διδασκαλία μαθημάτων από τον Δήμαρχο Αθηναίων. Για παράδειγμα, πώς τοποθετείς στο Σύνταγμα, για τις εορταστικές εκδηλώσεις, μια ρόδα… που δεν γυρίζει. Και ακόμη περισσότερο, πώς διαλύεις μια ιστορική πόλη, και την κατεβάζεις στο δικό σου, ακραία χαμηλό επίπεδο.
https://ysterografa.gr/