17 Σεπ 2017

Κανει πλυντηριο το Ινστιτουτο.....ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,τριζουν τα κοκκαλα του ΕΘΝΑΡΧΗ με τις ασχημιες του ΚΟΥΛΗ

διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Ήδη σας έχω αποκαλύψει τη μετατροπή τού έως τώρα «γαλάζιου» think tank ινστιτούτου «Κων. Καραμανλής» σε παράλληλη «επιχείρηση», όπου όλα τα έσοδα (από δωρεές, χρηματοδοτήσεις, ενισχύσεις κ.λπ.), αλλά και τα λειτουργικά έξοδα του κόμματος θα περνούν από εκεί.
Την εβδομάδα αυτή τροποποιήθηκε και το καταστατικό του [ΔΙΑΒΑΣΤΕτην εν λόγω ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -όπως είχε δημοσιευθεί- πατώντας ΕΔΩ].
Τις αμέσως επόμενες ημέρες ανακοινώνεται και η αλλαγή ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του: Αναλαμβάνουν οι εξ απορρήτων του στο κόμμα… Μεταβιβάστηκε μάλιστα ο στόλος των Ι.Χ. αυτοκινήτων του κόμματος στο Ινστιτούτο. Κατ’ επέκταση, αποφασίστηκε σε ρόλο «think tank» της Ν.Δ. να πρωταγωνιστήσει το άλλο Ινστιτούτο, το «Κων. Μητσοτάκης». Καθόλου τυχαία δεν είναι η επαναδραστηριοποίησή του με την πρόσφατη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.
Να επισημάνω ότι το ινστιτούτο έχει άλλο ΑΦΜ και δικούς του λογαριασμούς τραπεζών, που σημαίνει ότι αν μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί της ΝΔ εξ αιτίας των χρεών και των «θαλασσοδανείων», με αυτή τη παράλληλη λειτουργία του ινστιτούτου ως «αντι-ΝΔ» (ή αν θέλετε ως «παραμάγαζο»), δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης και καθημερινής λειτουργίας το κόμμα, καθώς έτσι ξεπερνάει τον όποιο κίνδυνο μέλλει να αντιμετωπίσει, άρα και τα περί μη καθόδου στις εκλογές…
Για περισσότερα και αποκαλυπτικότερα, έρχεται αύριο (Σάββατο 16/9) μέσα από το rpnTv.gr  ρεπορτάζ-έρευνα «βόμβα», που θα αποκαλύπτει το «Colpo Grosso» του Μητσοτάκη για τα οικονομικά χρέη της Ν.Δ. και το νέο ρόλο που θέλει να παίξει το ινστιτούτο «Κ. Καραμανλής»…
https://rpntv.gr