20 Σεπ 2017

ΚΟΛΑΣΗ στην Ν.Δ:Οι αυτοκρατορικές τάσεις του Θεοδωρικάκου....Οι βουλευτές της ΝΔ τον κατηγόρησαν ότι δεν τους ενημερώνει

Στο στόχαστρο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας φέρεται ότι βρέθηκε χθες ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του κόμματος Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια ενός από τα σεμινάρια επικοινωνίας που γίνονται τακτικά στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στην οδό Πειραιώς.
Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η έλλειψη ενημέρωσης που είχαν άπαντες για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαλύσει ουσιαστικά και έπειτα να επανιδρύσει τη ΔΑΠ.

«Δεν μπορεί να το μαθαίνουμε και εμείς από την ομιλία του προέδρου» του ανέφεραν, μεταξύ άλλων, χωρίς πάντως αυτό να είναι το μοναδικό παράπονο των «γαλάζιων» στελεχών για τον επικοινωνιακό σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη. Αντιδράσεις, ακόμη και στο εσωτερικό της Ν.Δ., προκάλεσε και μία φράση στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη και την οποία φέρεται ότι εισηγήθηκε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση» είπε το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο ο πρόεδρος της Ν.Δ., με τον κ. Θεοδωρικάκο (ο οποίος ήταν «εξαφανισμένος» στη Θεσσαλονίκη) να επιχειρεί χθες να καλύψει τον κ. Μητσοτάκη για τη συγκεκριμένη αναφορά.

Εν προκειμένω, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, έκανε λόγο για «υποκρισία» όσων τον κατηγορούν, προσθέτοντας: «Δεν είναι όλοι ίδιοι και ίσοι, αλλά πρέπει να έχουν ίσες δυνατότητες». Ταυτόχρονα, έβαλε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, συντηρώντας τους υψηλούς τόνους που έχει υιοθετήσει η αξιωματική αντιπολίτευση το τελευταίο διάστημα. «Η πραγματικότητα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι απομονωμένος από τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών...» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος, κατηγορώντας τον μεγαλύτερο κυβερνητικό εταίρο ότι «δεν ξέρει, δεν μπορεί, αλλά και δεν θέλει...»

Και ενώ η επιλογή από τον συντονιστή στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Ν.Δ. του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου για υψηλή θέση στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος δεν δείχνει να «περπατά», νέα πρόσωπα αρχίζουν να προβάλλουν ως πιθανά προς αξιοποίηση στον σκληρό πυρήνα του επικοινωνιακού επιτελείου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ανάμεσά τους, ο δημοσιογράφος Φοίβος Καρζής, καθώς και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ενδεχομένως να αναβαθμιστεί προσεχώς.

δημοκρατια