13 Σεπ 2017

ΕΛΕΟΣ ..πιο νουμερο πεθαινεις...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!Ειναι δυνατον η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να επικροτει τα δωρεαν μεταπτυχιακα στα παιδια των καθηγητων?

Το απολυτο ΟΥΦΟ που κυκλοφορει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ελεω Αλεξανδρου ΣΑΜΑΡΑ (αδελφος ΑΝΤΩΝΗ)που μας την φορτωσε βουλευτινα.
Η τομεαρχης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την ΠΑΙΔΕΙΑ κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ πριν από λίγο στην εκπομπή του Ηλία Κανέλλη στον 984, σχολίασε την απόφαση του Πανεπιστημίου
Δυτικής Μακεδονίας για εισαγωγή χωρίς εξετάσεις και χωρίς δίδακτρα των γόνων των Καθηγητών σε μεταπτυχιακά, ως εξής:
"Νομίζουμε ότι πρέπει να υπάρχουν κριτήρια ακαδημαϊκά και εισοδηματικά για όλους τους φοιτητές σε σχέση με τα μεταπτυχιακά". Το οποίο σημαίνει να υπάρχουν υποτροφίες για εκείνους που έχουν καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και τεκμηριωμένη οικονομική δυσπραγία. Ναι, προφανώς, πάρα πολύ ωραία και δε νομίζω να διαφωνεί και κανείς, αλλά τι σχέση έχει αυτό με την απαράδεκτη απόφαση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας; Αυτό στο χωριό μου, το λένε "στρίβειν δια του αρραβώνος". Όταν ο Ηλίας Κανέλλης επέμεινε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη απόφαση, εκείνη απάντησε: "Δε μπορούμε από τη μια να λέμε ότι τα πανεπιστήμια έχουν αυτοδιοίκητο και την άλλη να παρεμβαίνουμε στις αποφάσεις. Αν έχει πιστώσεις το πανεπιστήμιο για κάτι τέτοιο,ας κάνει ό,τι νομίζει".