15 Οκτ 2017

O ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ διοικητης Νοσοκομειου ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ηδη ,,,εδιωξε,,,τον Διοικητη Νοσ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ για να παει αυτος στην θεση του!!

Ρε παιδια του ΣΥΡΙΖΑ αυτος ειναι αριστερος? η ειναι ενα βλαχαδερο που εχει καημο να γινει διοικητης  στο ΑΓΡΙΝΙΟ και προαναγγελει κατι που δεν εχει γινει..
Αλλωστε το εργο του στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  δεν εχει δαφνες και μηπως πρεπει να δει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ να δει τι εκτελεσε απο τις
κυβερνητικες εντολες που ειχε?
ΕΦΗΡΜΟΣΕ την λιστα χειρουργειων?
ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ τις ατομικες συμβασεις σε καθαριοτητα και φυλαξη?

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΚΗΘΗΚΕ για την μεταφορα των διαθεσιμων στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ που εσεις στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ εχετε ως βασικο στοχο?
ΑΛΗΘΕΙΑ η αντιστοιχη ΔΥΠΕ τι ενεργειες εχει κανει μεχρι τωρα για αυτα?
Ο διοικητής του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου μάλλον ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι και που δεν έχει ακόμα αποφασίσει ούτε η 6η ΥΠΕ. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία έχει κοινοποιήσει τον σύνδεσμο του mytikaspress.blogspot.gr που λέει ότι ο συντοπίτης τους(σ.σ. από τον Μύτικα, παρότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι γνωστό ότι  θέλει να γίνει δήμαρχος Μεσολογγίου και δεν ξέρουμε αν του κάνει καλό όλο αυτό) ετοιμάζεται να αναλάβει τα διασυνδεόμενα νοσοκομεία Αγρινίου-Μεσολογγίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Παπαδόπουλος το απολαμβάνει το θέμα τόσο πολύ ώστε κάνει και τέτοιες -τουλάχιστον- άκομψες κοινοποιήσεις. Διότι δεν τον νοιάζει καν η γνώμη του κ. Μιχάλη, ο οποίος είναι ακόμη διοικητής! Βέβαια, δεν φταίει αυτός  αλλά ο κ. Μιχάλης και οι πολιτικοί προϊστάμενοι. Ούτως ή άλλως, για τους δεύτερους είναι λογικό γιατί ίσως και να  τους χαλάει τη σούπα ο κ. Μιχάλης. Οπότε ο κ. Παπαδόπουλος ως… καταλληλότερος είναι μια… έτοιμη λύση.
Για να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες (σ.σ. πληροφορίες λένε ότι την Δευτέρα λαμβάνονται αποφάσεις)  που μοιάζουν να είναι οι ευτυχέστερες για τον κ. Παπαδόπουλο. Με τις ευχές μας να το απολαύσει διότι, αν επιβεβαιωθούν αυτά τα οποία κοινοποιεί, τον περιμένει πολύ δουλειά σε ένα πολύ δύσκολο νοσοκομείο όπου όλοι είναι μονίμως δυσαρεστημένοι και όπου το μέγεθος του ιδρύματος από μόνο του δημιουργεί ανάγκες που μόνο αν το ξέρεις το αντικείμενο μπορείς να τις λύσεις.
Κι εννοούμε το νοσοκομείο Αγρινίου έτσι; Διότι τα ζητήματα του νοσοκομείου Μεσολογγίου είναι περίπατος μπροστά στου Αγρινίου. Κι όσο και… διασυνδεόμενα κι αν είναι τα δύο νοσοκομεία, στο Αγρίνιο θα πρέπει να περνά τις μέρες της δόξας του ο κ. Παπαδόπουλος.
Εκτός κι αν νομίζει ότι θα διοικεί το νοσοκομείο Αγρινίου από το Μεσολόγγι! Ή ότι θα μοιράζει τον χρόνο για… προεκλογικές ανάγκες!
Αν νομίζει κάτι τέτοιο μάλλον θα προσγειωθεί απότομα σύντομα. Ξαναλέμε, αν επιβεβαιωθούν όσα εύχεται εκείνος και οι χωριανοί του στον  Μύτικα κι αν ξέρει νωρίτερα τις αποφάσεις της 6Ης ΥΠΕ κι από την ίδια!
Π.Η.Τ.-http://www.agriniopress.gr