16 Δεκ 2017

Ο Καραμανλής «άδειασε» Μητσοτάκη και έβαλε την ατζέντα του 11ου Συνεδρίου

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, προσερχόμενος στο 11ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος προέβη σε μια δήλωση με την οποία επί της ουσίας έβαλε και την ατζέντα του Συνεδρίου σε διαφορετική «γραμμή»
απ αυτή του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς έθεσε ως κορυφαίο ζήτημα την συνταγματική αναθεώρηση και βέβαια την κοινωνική συνοχή και την προστασία όλων εκείνων που έχουν πληγεί από την κρίση.
Μια ατζέντα διαφορετική απ αυτή του Κ. Μητσοτάκη που και αντίθετος έχει εμφανιστεί με την συνταγματική αναθεώρηση και κυρίως με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, αλλά και με ότι έχει να κάνει με την στήριξη των αδυνάτων, από στις προτεραιότητες του είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες.
Η δήλωση του Κ. Καραμανλή έχει ως εξής:
«Η Παράταξή μας προχωρά στο Συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχία».΄