8 Δεκ 2017

Άλλαξε το πρόγραμμα της επίσκεψης Ερντογάν, στην Κομοτηνή...

Image result for Ερντογάν στην Αθήνα
Αλλαγές στο πρόγραμμα της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, στην Κομοτηνή, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Αρχικα, είχε γίνει...


γνωστό ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα μετέβαινε στο τζαμί του Κιρ Μαχαλά για την προσευχή της Παρασκευής και εν συνεχεία στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής όπου θα πραγματοποιούσε συναντήσεις με παράγοντες της μειονότητας. Η παραμονή του στην πόλη, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, θα διαρκούσε μόλις τρεις ώρες και έπειτα θα αναχωρούσε για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με τελικό προορισμό την Τουρκία.

Εν τέλει το πρόγραμμα του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τροποποιήθηκε. Ειδικότερα, ο Ταγίπ Ερντογάν θα αφιχθεί στην Κομοτηνή στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου όποτε και θα πάει στο τζαμί του Κιρ Μαχαλά στην οδό Φιλιππουπόλεως προκειμένου να προσευχηθεί. Αργότερα, θα επισκεφθεί το Μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κομοτηνής (πρώην «Τζελάλ Μπαγιάρ») ενώ κατόπιν θα μεταβεί, αντί του τουρκικού Προξενείου, στο ξενοδοχείο «Chris & Eve» όπου και θα συναντήσει στελέχη της μειονότητας στα οποία θα παραθέσει ομιλία.

Η παραμονή του Τούρκου προέδρου στην περιοχή θα διαρκέσει συνολικά 5 αντί για 3 ώρες με τον ίδιο και την πολυμελή συνοδεία του να αναχωρούν για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης στις 16:30 μμ. ..
.