26 Ιαν 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΕΡΤΙΓΚΟ: ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ (της ΚΝΕ και ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ) ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


Μέχρι χτες μας έλεγε η αγία οικογένεια ότι ήθελε τη σύνθετη ονομασία και το λένε τα τελευταία 100 χρόνια παντού! Εντός και εκτός Ελλάδας!!!
Χτες βγήκε ο Τάκης πρώην συνεργάτης Σημίτη (που χάρισε τα ΙΜΙΑ) και Λαλιώτη, να μας πει ότι η κυβέρνηση μιλά για σύνθετη ονομασία και αυτό κάνει κακό στην Ελλάδα! Δηλαδή όταν το λέει η αγία οικογένεια κάνει καλό στην Ελλάδα και όταν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κακό; 
Πόσο φαιδρό είναι όλο αυτό; Μητσοτάκηδες και ΣΥΡΙΖΑ, ομοίως παίζουν ζαριές με την Ελλάδα και το έθνος μας, για να κρατούν τις καρέκλες τους. Τόσο απλά. Τόσο θλιβερά.

«Πως μπορεί να διαπραγματευθεί η κυβέρνηση όταν οι μισοί της υπουργοί απο το 2008 δέχονταν τον όρο Μακεδονία» τόνισε ο επικεφαλής του Στρατηγικής και Επικοινωνίας της ΝΔ.

Και προσέθεσε «πως μπορεί να διαπραγματευθεί μια κυβέρνηση η οποία δεν δημιούργησε ενα εθνικό μέτωπο διαπραγμάτευσης ή τουλάχιστον να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιδικτατορικά και τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων».
Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστήριξε πως «είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση εχει φέρει ενα εθνικό θέμα όχι για να το λύσει αλλά για να επιδιώξει να δημιουργήσει πρόβλημα στην αξιωματική αντιπολίτευση. Όχι μόνο δεν το καταφέρνει αλλά βρίσκεται σε αδιέξοδο».
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε και για την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ πως «η λύση του σκοπιανού πρέπει να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία» , λέγοντας πως οι συνθήκες σήμερα είμαι πολύ πιο ευνοϊκές απο το 2007 και το Βουκουρέστι και η κυβέρνησης δείχνει να μην το αντιλαμβάνεται. Με αποκλειστική της ευθύνη χάθηκε η ευκαιρία .
ο κεντροδεξιος