22 Ιαν 2018

Βγηκαν να κανουν κριτικη ..σε ποιους ?στους αριστερους που ξερουμε τι λενε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΔΕΝ ντρεπονται με τα χαλια τους οι κοτες ?

ΝΤΡΟΠΗ στα σουργελα που βγαινουν τωρα μετα την μεγαλη επιτυχια του συλλαλητηριου να κανουν κριτικη ...στους ξεπουλημενους αριστερους.
ΔΕΝ ντρεπονται αυτοι οι βουλευτες της Ν.Δ που μεχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το βραδυ ελεγαν να δουμε ποιος το διοργανωνει?
ειναι ακραιες φωνες και παρακμιακοι και και και...δεν παμε γιατι δεν εκφραζουν τιποτα ενω αυτοι εκφραζουν κατι?ΤΙΛΟ εχουν και τιποτα αλλο!!
Ο Κυρτσος το κομμουνι αυτο που εγινε στα γεραμματα δεξιος μας κανει τωρα τον πατριωτη?
Ο ΑΔΩΝΙΣ που σε τηλεοπτικη του παρεμβαση ελεγε δεν παει στο συλλαλητηριο γιατι θα κανει ζημια στον ΚΟΥΛΗ...θα λενε οτι τον ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ!!! 
Πω,πω πατριωταρα που ειναι ο ανδρας της ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ!!!
Γιατι ρε ΑΔΩΝΙ τι θεση ειχε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ?
Εκεινος ο βαρυς πολιτικος ΒΟΡΙΔΗΣ τι τρανς σταση ειναι που κραταει για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ?
Ο αρχηγος ΚΟΥΛΗΣ θελοντας να δειξει οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου το συλλαλητηριο ,το ονομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ πηγε για σκι ....θελοντας να δειξει οτι αυτα που γινονται ειναι ακραια και η ζωη πρεπει να συνεχιζεται για αυτον ετσι οπως μεγαλωσε.....στην χλιδη και γραφοντας ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ στα μεζεα του.
Αυτο το παιδι που ηταν εξοριστος μολις 6 μηνων... μαλλον του εχει αφησει κουσουρι αυτο το συμβαν και απο μικρος  δεν αντιλαμβανεται την κρισιμοτητα των περιστασεων..
ΕΧΕΙ μαλλον το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ...
Κατι βουλευτακια απο την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που απεδειξαν χθες -πηγαν στο συλλαλητηριο αλλα τις προηγουμενς ημερες ελεγαν οτι δεν θα πανε-το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο ΜΙΣΘΟΣ απο την ΒΟΥΛΗ.
Τι ΠΑΤΡΙΔΑ και τι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παπαρια μαντολες ,εδω να τα εχουμε καλα με τον αρχηγο και ο κοσμος τρωει σανο..θα μας δικαιολογησει!!
Αμ  δε....ΞΥΠΝΑΕΙ μεσα του ο ΕΛΛΗΝΑΣ και η σφαλιαρα που ΕΡΧΕΤΑΙ στα μπουρμπουτσαλα πολιτικους θα ειναι οχι μονο ΜΕΓΑΛΗ αλλα και ΗΧΗΡΗ.