15 Φεβ 2018

Ο Σημιτάνθρωπος Άγγελος Στάγκος, παραδίδει μαθήματα εθνικής άμυνας, μέσω του συγκροτήματος Ιλιτζαλί – Αλά Ουάκμπαρ Φούζου.

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Τον υμνητή του Σημίτη Άγγελο Στάγκο, να παραδίδει μαθήματα υπεράσπισης των Ιμίων, στο συγκρότημα του Αλαφούζου. Φυσικά, όταν έχεις τα τεράστια πρότυπα υπεράσπισης της εθνικών συμφερόντων, όπως τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος κρυβόταν με ...πιτζάμες και ωτασπίδες τη νύχτα των Ιμίων και έπειτα έτρεχε να υπογράψει ότι ήθελαν οι τούρκοι στην Μαδρίτη και στο Ελσίνκι, είσαι εξαιρετικά χρήσιμος. Ένας άνθρωπος ο οποίος στήριξε τον Κώστα Σημίτη που παρέπεμψε τον αρχηγό της ΕΥΠ στον επίορκο Μαντέλη την νύχτα των Ιμίων, φυσικά και μπορεί να αποτελεί φάρο εθνικής συμπεριφοράς. Δηλαδή, τις προτάσεις του Στάγκου θα πρέπει να τις υιοθετούν από την ανάποδη όσοι θέλουν πραγματικά να υπερασπιστούν την πατρίδα.

Για να μην αδικούμε φυσικά και τον Κώστα Σημίτη, για τον οποίον αποδείχτηκε και δικαστικά ότι το κόμμα του έλαβε μίζες από τον γαμπρό του Ντεμιρέλ, Μιχάλη Χριστοφοράκο, είναι άδικο να το χαρακτηρίσουμε προδότη. Ο άνθρωπος ήταν στυγνός επαγγελματίας.

olympia.gr