16 Φεβ 2018

Απο που σε κρατανε ΚΟΥΛΗ???Η λασπη που ριχνεις στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν πιανει...τα κολληταρια σου κατηγορουνται για μιζες?ΚΑΛΑ ξεμπερδεματα με την NOVARTIS!!

simitis-samaras-mitsotakisΗ θλιβερή χτεσινή παρουσία του προέδρου της μεταλλαγμένης ΝΔ στη Βουλή και η προσπάθειά του να ρίξει τις ευθύνες στον Κώστα Καραμανλή, για όσα κακά συμβαίνουν στη χώρα, δεν είναι τίποτα άλλο από τη συνεπή ...
κατασυκοφάντηση του πρώην Πρωθυπουργού και η ανάδειξη των Μνημονιακών ικανοτήτων του διδύμου Σαμαρά -Μητσοτάκη.
Η χτεσινή διαστρέβλωση της πραγματικότητας για τη διακυβέρνηση Κώστα Καραμανλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ένα ειδικό σκοπό. Να εκτελέσει μέρος του συμβολαίου που αποτελεί στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ως αντάλλαγμα για τη «βοήθεια» που προσέφεραν κατά τις εσωκομματικές εκλογές απέναντι στον μετριοπαθή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και ποια καλύτερη ευκαιρία από το θέμα της Novartis.
Σύμφωνα με την στρατηγική Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής ξετίναξε τις δαπάνες όχι μόνο στα φάρμακα αλλά στα πάντα και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκαμε στα Μνημόνια. Με αυτό τον τρόπο ξεπλένεται το ΠΑΣΟΚ (είναι γνωστοί οι ισχυροί δεσμοί Μητσοτάκη – Σημίτη)  και όλοι όσοι με τη στάση τους διέλυσαν διαχρονικά την Ελληνική οικονομία. Ξεπλένονται και εκείνοι που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ να γίνει το πιο τοξικό και διαβρωτικό στοιχείο της κοινωνίας μας, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, που το 1993 έριξε τη ΝΔ και μετέπειτα στήριξε το βρόμικο ΠΑΣΟΚ ως Πολιτική Άνοιξη αφαιρώντας από τη ΝΔ την εξουσία.
Θυμίζουμε όμως πως όταν ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός είχει υποχρεωθεί να αναγνωρίσει το σπουδαίο έργο του Κώστα Καραμανλή και μέχρι το 2012 και λίγο πριν τη Μνημονιακή συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ μιλούσε για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, για την επι σχεδίου οικονομική ασφυξία της Ελλάδας το 2009-2010 και για την βίαιη υποδούλωση της Ελλάδας, ως ένα σχέδιο για να σωθεί η Γερμανική οικονομία και οι Τράπεζες.
kentrodexios.wordpress.com/