7 Μαρ 2018

Τον χτυπανε οι ΤΟΥΡΚΟΙ και τα φιλικά ΜΜΕ της ΝΔ...τοσο καλα και προδοτικα...ΜΠΡΑΒΟ παιδια εισαστε για ....

Συντονισμένη επίθεση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Πειραιώς την ώρα που δέχεται προσωπική επίθεση και από τους Τούρκους  
Στα μέσα Φεβρουαρίου και με αφορμή την υπόθεση Novartis η επικοινωνιακή πολιτική της Πειραιώς έβαζε στο κάδρο τον...
πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με στόχο να τον αποδομήσει στα μάτια της κοινής γνώμης… Μάλιστα με συντονισμένα δημοσιεύματα στον Τύπο και στο Διαδίκτυο γινόταν λόγος για την κακοδαιμονία του Κυριάκου και της ΝΔ! Με άλλα λόγια όλα τα δημοσιεύματα είχαν κοινό παρονομαστή ότι αν ο Μητσοτάκης δεν ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με το παρελθόν και την κακοδαιμονία που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής, δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι!
Στη συνέχεια ακολούθησε η επική φράση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τη Novartis: περί τρίτης (κυβερνητικής) συνιστώσας, εννοώντας την καραμανλική πτέρυγα!
Τώρα με αφορμή την υπόθεση των δυο στρατιωτών, αλλά και την Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας που εξετάζει την παραπομπή 10 πρώην πολιτικών… Η επικοινωνιακή ομάδα της Πειραιώς με εντολή στα φιλικά της Μέσα βάζει στο κάδρο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας… Πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με συντονισμένα δημοσιεύματα, στοχοποιούν τον Προκόπη Παυλόπουλο και επικαλούμενοι το ρόλο του ως εγγυητή… Στην ουσία του επιτίθενται, τον λοιδορούν, τον μέμφονται και αφήνουν ποικίλα υπονοούμενα… Ενώ την ίδια ώρα του ζητάνε να πάρει θέση γιατί λέει πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση κινδυνεύει η χώρα και το πολίτευμα με τους συμμορίτες που κυβερνούν και τον εξέλεξαν για πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Αυτή η τακτική όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στη συγκεκριμένη συγκυρία! Δηλαδή να προτάσσεις τις αντιπολιτευτικές σου ανάγκες και να μη διστάζεις να χτυπάς ακόμη και το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας για χάρη μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, όταν η τουρκική προκλητικότητα είναι ανεξέλεγκτη! Αυτό πράγματι συμβαίνει πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση!
http://www.enimerosi24.gr