5 Μαΐ 2018

Συγκίνηση: Η στιγμή που ο σύζυγος της νεκρής Esma Uludağ αγκαλιάζει τα παιδιά τους μετά από μήνες!

Η Esma Uludağ, ήταν δημόσιος υπάλληλος στην Τουρκία και απολύθηκε ως γκιουλενίστρια. Ωστόσο, κατάφερε να γλιτώσει από τον Ερντογάν. Πέρασε στην Ελλάδα περπατώντας επί 6 ώρες με τα τρία της παιδιά, ηλικίας 3, 7 και 10 ετών.  Ήθελε να ταξιδέψει στην Γερμανία. Εκεί την περίμενε ο άντρας της, ο οποίος το είχε «σκάσει» από την πατρίδα τους για τους ίδιους λόγους… Όμως δεν πρόλαβε!
Έξι μήνες αφότου έφτασε στη χώρα μας και άρχισε να πιστεύει ότι πλέον είχαν ξεπεραστεί τα εμπόδια, ο θάνατος της χτύπησε την πόρτα. Έπαθε εγκεφαλικό – πριν από περίπου μία εβδομάδα – και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στην ζωή.
Τα παιδιά της έμειναν ορφανά από μητέρα ενώ ο πατέρας τους ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ώρες. Ο πατέρας ήλθε στην Αθήνα και βρήκε τα παιδιά του…
Το κλίμα συγκινητικό με το αγοράκι να μην βγάζει μιλιά… Του έφτανε που ήταν στην αγκαλιά του μπαμπά του! Τώρα δεν φοβόταν πια! «Γιε μου, λιοντάρι μου, ήρωα μου! Ο μπαμπάς ό.τι λέει το κάνει» αρκέστηκε να πει ο πατέρας που κρατούσε σφιχτά το μικρό αγοράκι.

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Ε