22 Ιουλ 2018

Κοπριτης και τεμπελης βουλευτης...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «ορφανό στεφάνι» της ΝΔ και ο άφαντος Σίμος Κεδίκογλου από εκδήλωση για την «μαύρη κυπριακή επέτειο»!

Εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο και τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, πραγματοποίησε ο δήμος Καλλιθέας, στην πλατεία Κύπρου, ανήμερα της 20ης Ιουλίου. ..



…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και φυσικά η δημοτική αρχή είχε επιμεληθεί να υπάρχουν στεφάνια για όλους τους. Έλα που όμως έλειπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ!Τελικά, όχι μόνο δεν εκπροσωπήθηκε επισήμως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά δεν βρέθηκε ούτε ένας ανεπισήμως, έστω να καταθέσει κανονικά το «γαλάζιο» στεφάνι…
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε και στην αποκλειστική φωτογραφία των ΠΙΠΕΡΑΤΩΝ παρασκηνίων… Προφανώς υπάλληλος της δημοτικής αρχής φιλοτιμήθηκε και ακούμπησε το «ορφανό» στεφάνι της ΝΔ στην άκρη… ξέχωρα από τα υπόλοιπα που κατατέθηκαν κανονικά από επίσημους εκπροσώπους στη βάση του ιστορικού μνημείου.
Όπως πληροφορούνται τα Piperata.gr, ο βουλευτής που είχε ορισθεί από το «γαλάζιο» κόμμα για να εκπροσωπήσει την αξιωματική αντιπολίτευση στην εκδήλωση ήταν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου! 
Άγνωστο παραμένει, αν ειδοποίησε ή όχι το κόμμα του ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί, ούτως ώστε να αντικατασταθεί. Αν πάλι ειδοποίησε, άγνωστο είναι αν και σε ποια/ποιον ανατέθηκε η εκπροσώπηση.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο δήμαρχος, ο Δημήτρης Κάρναβος, ανήκει στη ΝΔ(!) και μάλιστα θεωρείται στους ιδιαίτερα πετυχημένους για το έργο που κάνει στην περιοχή του. Κι όμως δεν τιμήθηκε!
Το γεγονός φυσικά και σχολιάστηκε απ’ όλους, καθώς δεν υπήρχε ούτε καν μικροπολιτική σκοπιμότητα, η οποία να αιτιολογούσε την απουσία  της ΝΔ…
Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ είναι αδικαιολόγητη για την απουσία εκπροσώπου της και έμεινε εκτεθειμένη! Άλλωστε, το Μοσχάτο δίπλα είναι… Ότι και να συνέβη στον Κεδίκογλου, ας πεταγόταν κάποιος από τη διοίκηση… Εκτός κι αν ο Σίμος δεν ειδοποίησε απολύτως κανέναν!
piperata.gr