20 Ιουλ 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα επίθεση σε δημοσιογράφο από «γνωστό» μπράβο του Μαρινάκη στην Εξόδιο Ακολουθία του Σωκράτη Κόκκαλη jr! [pic]

Έχουν περάσει 3 μήνες από την αρπαγή μου στο Hilton, υπό την απειλή ζωής μου διά όπλου και παρά την επίσημη αλλά και τη δημόσια καταγγελία του ανεκδιήγητου συμβάντος, οι «μπράβοι του
Μαρινάκη» εξακολουθούν να παραμένουν ελεύθεροι, διατηρώντας την ίδια νοοτροπία, την ίδια ασυδοσία και την ίδια θρασυδειλία!
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Είναι προφανές ότι την ευθύνη για αυτή την αντίληψη, σχετικά με το πως οι συνεργάτες του γνωστού εφοπλιστή πρέπει να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους του Τύπου, τα ΜΜΕ και γενικά κάθε πολίτη ή και πολιτικό, την έχει το αφεντικό τους! Αντί να τους μαζέψει, τους επιτρέπει ακόμη και παρουσία του να επιτίθενται σε όποιον δεν είναι αρεστός σε αυτόν ή και στους ίδιους και μόνο.
Ο Συνάδελφος και συνεργάτης μου στο RP.news, Παναγιώτης Φάκος, βίωσε τον μπραβισμό αυτό, την «τσάμπα μαγκιά» των ανθρώπων του Μαρινάκη, επειδή απλά πήγε να κάνει τη δουλειά του: Να τραβήξει φωτογραφίες του αφεντικού τους, στις οποίες εμφανίζονταν και οι ίδιοι… καθώς αποχωρούσαν από την Εξόδιο Ακολουθία του Σωκράτη Κόκκαλη jr, που έλαβε χώρα στη Μητρόπολη Αθηνών. Χωρίς καν να σεβαστούν το χώρο και το γεγονός. Την οικογένεια Κόκκαλη. Τη μνήμη του νεκρού. Ίσως και από εκνευρισμό, γιατί ο Παναγιώτης θα απαθανάτιζε την παρουσία Σταυρουλάκη δίπλα από τον Μαρινάκη, καθώς είναι ο ένας εκ των θλιβερών πρωταγωνιστών του Hilton, ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρότι προ μηνών διέπραξε σοβαρό κακούργημα!

Δεν αποκλείω πάντως και την εκδοχή, ο Παναγιώτης να πήγε να πληρώσει… το ότι είναι συνεργάτης μου και εκείνη τη στιγμή στεκόταν δίπλα μου και μιλούσαμε, ενώ οι μπράβοι του Μαρινάκη και το αφεντικό τους διέρχονταν από μπροστά μας, πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο που θα επιβιβάζονταν για να φύγουν.
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης μόλις πέρασαν πήγε να τους ακολουθήσει λίγα μέτρα, ώστε να πάρει μια-δύο λήψεις ακόμη. Ο πολλά-βαρύς Σταυρουλάκης γύρισε προς τα πίσω και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, κι αφού τον ρώτησε ποιος είναι και τι είναι και τραβάει φωτογραφίες, παρότι έλαβε την απάντηση δημοσιογράφος του RP.news που καλύπτει το θέμα, αυτός συνέχισε με σκοπό να του αποσπάσει την κάμερα. Μάλιστα, στην προσπάθεια του να την πάρει από τα χέρια του, τον απώθησε βιαίως και χειροδίκησε σε βάρος του! Τα χειρότερα αποφεύχθησαν, λόγω της παρέμβασης του συναδέλφου του (αυτός που στη φωτογραφία εμφανίζεται ακριβώς από πίσω και στα δεξιά του όπως κοιτάμε), ο οποίος τον συγκράτησε, τον τράβηξε και έφυγαν, ενώ το αφεντικό ήδη είχε επιβιβασθεί στο αμάξι του.
ΥΓ.: Τη δική της ευθύνη, πάντως, και μάλιστα πολύ μεγάλη, φέρει και η πολιτεία, καθώς τους επιτρέπει τόσους μήνες να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Κι αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να συμπεριφέρονται ως κράτος εν κράτει…  
www.piperata.gr/