9 Νοε 2018

Δεν είναι πλάκα: Δείτε πόσα χρήματα παίρνει από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Είναι μια από τις πιο διάσημες και, ταυτόχρονα, εντυπωσιακές παρουσιάστριες σ’ ολόκληρη την ελληνική τηλεόραση. Το όνομά της- ειδικά μετά την παρουσία της στο Survivor 2 πέρυσι, όταν και «εκτόξευσε» το ριάλιτι επιβίωσης-
είναι πάντα μέσα σ’ αυτά που συζητιούνται περισσότερο στην εγχώρια showbiz, ενώ πλέον μετράει αρκετά χρόνια παρουσίας στο τηλεοπτικό γυαλί.
Μιλάμε, φυσικά, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η… βασίλισσα της TV είχε συμφωνήσει πέρυσι με τους ιθύνοντες του Survivor (και, πρωτίστως, τον Acun Ilicali) να πάει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ έναντι αδράς αμοιβής (οι φήμες έκαναν λόγο ακόμα και για 10.000 ευρώ τη βδομάδα, την στιγμή που οι υπόλοιποι διάσημοι αμείβονταν με 1.500) και, πάντα σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ, στο πλαίσιο του deal ήταν και η παρουσίαση μιας εκπομπής στο κανάλι του Φαλήρου όταν θα ολοκληρωνόταν το ριάλιτι.
Τίναξε την μπάνκα: Τόσα παίρνει η Σπυροπούλου στο My Style Rocks!
Αυτό πράγματι συνέβη, καθώς ο Acun βλέποντας το «ρεύμα» που έχει η Σπυροπούλου δεν ήθελε με τίποτα να την χάσει. Έτσι, την έβαλε στο τιμόνι του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks, αντικαθιστώντας την Ευαγγελία Αραβανή που ήταν η παρουσιάστρια του πρώτου.
Πόσα χρήματα παίρνει, όμως, η Κωνσταντίνα για το παιχνίδι μόδας;
Όπως αναφέρει το youweekly.gr, η Σπυροπούλου ζήτησε το ποσό των 10.000 «μεικτών» ευρώ την εβδομάδα, ήτοι κάτι παραπάνω από 5000 καθαρά τις 7 μέρες, ποσό και το οποίο λαμβάνει, καθώς οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν ήθελαν να της χαλάσουν χατίρι!
Είπατε τίποτα για την απόλυτη τηλεοπτική… survivor;
Με τέτοιες συμφωνίες, ένα είναι βέβαιο: η Σπυροπούλου… rocks!
dailymedia.gr