26 Μαρ 2019

«Κούκος αβολοντέ» σε πολλά ταμπλό… – Κάνει «χαρτιά» με όλους, αλλά «κλείνει το μάτι» στον Κυριάκο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Δεν πέρασα ποτέ από Επιτροπή Δεοντολογίας, ούτε έχασα ποτέ εκλογές” δήλωσε στο news247 στους 88,6 και στην Έλλη Τριανταφύλλου ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή Άρης Σπηλιωτόπουλος,
λίγη ώρα μετά τη νέα ανακοίνωση του νέου κόμματος από τον Σάββα Τσιτουρίδη.
«Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί το όνομά μου εμπλέκεται σε αυτά τα δημοσιεύματα, δεν έχω συζητήσει με τον κ. Τσιτουρίδη, δεν ήξερα τις προθέσεις του για το κόμμα» συνέχισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί, ενώ αφήνει να διακινείται το όνομά του σε όλες τις ζυμώσεις και διεργασίες που εδώ και μήνες λαμβάνουν χώρα στο χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς, εντούτοις αποφεύγει να πάρει ανοιχτά θέση εάν τις ευνοεί ή τις αποδοκιμάζει και προτιμά να μοιράζει μεταμεσονύχτιες διαψεύσεις μέσω διαρροών, αφού πρώτα το όνομά του κάνει τη διαδρομή του στο διαδίκτυο.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, στον οποίο όλοι αναγνωρίζουν προσόντα και πολιτικού τακτικισμού και επικοινωνιακής στρατηγικής, στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι να αξιοποιεί το όνομά του στο πολιτικό χρηματιστήριο, έχοντας όμως στραμμένη την προσοχή του στο εάν και πότε θα υπάρξει ένα νεύμα από την πλευρά της Πειραιώς για να ενταχθεί σε κάποιο από τα ψηφοδέλτια της Αθήνας. Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν και η απάντηση που έδωσε στο news247 στο ερώτημα αν έχει αξιοποιηθεί από το κόμμα του: «Δεν πέρασα ποτέ από Επιτροπή Δεοντολογίας, ούτε έχασα ποτέ εκλογές. Παραιτήθηκα μόνο όταν μου το ζήτησε το κόμμα για να δώσω τη μάχη της Αθήνας. Δεν υπάρχει καμία πικρία, απλώς περιγράφω τα γεγονότα» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ενώ υπογράμμισε επίσης ότι «το Μοσχάτο θα έπρεπε να αξιοποιεί όλα τα στελέχη του αν έχει στρατηγικό στόχο την αυτοδυναμία και όχι να αφήνει πολιτικό χώρο στο να καλυφθεί το κενό από άλλα κόμματα και πρωτοβουλίες»… στέλνοντας το σαφές μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με πληροφορίες από το news247.gr