19 Απρ 2019

Ο γιος της Παπακώστα υποψήφιος ευρωβουλευτής....

...με το Ν.Ε.Ο...

Το Ν.Ε.Ο. ανακοίνωσε και τους πρώτους 10 υποψήφιους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο γιος της υφυπουργού

Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, κ. Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, που είναι Διδάκτορας της...
Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής, στιχουργός.

Η ανακοίνωση του κόμματος της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, αναφέρει: «Οι Έλληνες, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στη χάραξη αυτής της νέας πορείας, θα κληθούν να αντιπροσωπεύσουν την ΙΔΕΑ:

• της Ισότητας για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις, μακριά από ξεπερασμένα στερεότυπα, για ουσιαστική δημοκρατία και αλληλεγγύη.

• της Δημιουργίας ως τη στέρεη βάση για την οικονομική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη.

• της Ευθύνης, για τις γενιές που έρχονται και απαιτούν από εμάς ένα αποτελεσματικό δίκτυ κοινωνικής προστασίας, μια καλύτερη παιδεία, ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα δημόσιας υγείας, σε μια «πράσινη» και ενεργειακά αυτόνομη Ευρώπη.

• της Ασφάλειας, με προτεραιότητα την προστασία, από κάθε μορφή κινδύνου ή απειλής, όλων των ευρωπαίων πολιτών και προϋπόθεση ελευθερίας και ανάπτυξης"
(...)
"Θα συμμετέχουμε και εμείς σε ένα ψηφοδέλτιο συνεργασίας που θα ενώνει δυνάμεις, που θέλουν ριζοσπαστικές αλλαγές στην Ευρώπη και αλλαγές στις σχέσεις της χώρας μας με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Με δυνάμεις, που θέλουν να στείλουν ένα φιλοευρωπαϊκό μήνυμα ελπίδας, ειδικά τώρα που ο όρος “Ευρώπη” έχει γίνει συνώνυμο της απελπισίας, φορτώνοντας τους Έλληνες με αβάσταχτες απαιτήσεις" καταλήγει.


Αναλυτικά οι υποψήφιοι του ΝΕΟ και τα βιογραφικά τους ΕΔΩ.