17 Ιουν 2019

Τα μεταγραφικά σενάρια της TV – Ποιοι παρουσιαστές φεύγουν, πού πηγαίνουν

Η τηλεοπτική σεζόν 2018-2019 μπορεί να μην τελείωσε ακόμη, ωστόσο τα σενάρια περί μεταγραφών των τηλεαστέρων καλά κρατούν. Τις τελευταίες εβδομάδες,
παρουσιαστές πρώτης γραμμής φημολογείται ότι αλλάζουν στέγη και αναζητούν νέα τηλεοπτική οικογένεια. 
Ένα από τα πρόσωπα που έχουν έντονα σχολιαστεί είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Το συμβόλαιό του με τον Αnt1 λήγει σε λίγες ημέρες, ωστόσο είναι γνωστό -εδώ και πολύ καιρό- ότι δεν θα ανανεωθεί καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι οι καλύτερες. Ο παρουσιαστής, μετά από χρόνια συνεργασίας, βρίσκεται εκτός καναλιού Αμαρουσίου έχοντας βρει βέβαια την επόμενη τηλεοπτική του στέγη. Αν και δέχτηκε πρόταση και πολιορκία από το Open, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποφάσισε να επιλέξει την οικογένεια του Σκάι, νιώθοντας πιο ασφαλής. Το επόμενο διάστημα, μετά την οριστική και τυπική λήξη του συμβολαίου με τον Ant1, θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το σταθμό του Φαλήρου για την εν λόγω μεταγραφή, η οποία θα απασχολήσει.  
Στα μέσα Απριλίου, ο Σκάι με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε ότι ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Τάκη Χατζή για τα επόμενα δύο χρόνια. Ενάμιση μήνα μετά, έγινε γνωστό ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα» φεύγει το κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει προφορικά και είχαν πει ότι προχωρούν και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, όταν λεπτομέρειες τέθηκαν προς συζήτηση, δεν τα βρήκαν. Έτσι, ο Τάκης Χατζής αποχωρεί από το σταθμό στο τέλος αυτής της σεζόν και ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Alpha, με τους ιθύνοντες του οποίου έχει δώσει ήδη τα χέρια. 
Πολλά, όμως, έχουν γραφτεί και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσιάστρια είναι βέβαιο ότι βρίσκεται εκτός Σκάι, καθώς δεν θα παρουσιάσει τον επόμενο κύκλο του «My style rocks». Πληροφορίες την θέλουν να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open, με την ίδια να δηλώνει πρόσφατα on camera: «Νομίζω ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε στην ώρα του». 
Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με την πρώην παρουσιάστρια του Σκάι, Νίκη Λυμπεράκη. Η δημοσιογράφος, που αποχώρησε ξαφνικά από το κανάλι του Φαλήρου, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open, ωστόσο φαίνεται ότι δεν απέφεραν καρπούς. Έτσι, φαίνεται ότι θα βρεθεί στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One TV, στη θέση της άνκοργουμαν του δελτίου. 
reader.gr