18 Ιουλ 2019

Προεκλογικά εβγαλαν Hoax ότι ο Μητσοτάκης είναι εργασιακός «οδοστρωτήρας» και δεν θα κάνει έλεγχους ο ΣΔΟΕ ! Σήμερα κατάργησε ΣΔΟΕ κι Επιθεώρηση Εργασίας [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ

ΦΑΣΚΕΛΑ, ΜΟΥΤΖΑ, ΜΟΥΝΤΖΑ, ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΝΤΩΝΩ, ΦΑΣΚΕΛΩΝΩ, ΜΟΥΤΖΙΕΣ, ΜΟΥΤΖΕΣ
Πριν εκλογές σε καταστηματάρχη της Κω που παραπονέθηκε ότι μετά την επίσκεψή του ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε οκτώ φορές τον ΣΔΟΕ, και μάλιστα του έβαλε πρόστιμο, άρα κάτι θα βρήκαν, ο πρόεδρος της Ν.Δ.
του είχε απαντήσει “Και το κράτος δεν πρέπει να στέλνει, αλλά πρέπει να δείχνει μια μεγάλη κατανόηση απέναντι στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με πολύ αυξημένο κόστος
Σε άλλο βίντεο, αυτό της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με φορείς στην Κω, ένας επιχειρηματίας του είπε «Για να τελειώνουμε κύριε Μητσοτάκη. Απαιτούμε 7ήμερο εργασίας, όχι αυτός ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, όχι 6ήμερο, 7ήμερο» . Σε αυτό το απόσπασμα είχαν αμοληθεί οι παράνομοι λογοκριτές που διαπράτουν αντιποίηση αρχής και παραβιάζουν το Σύνταγμα της Ελλάδας, να το αποσιωπήσουν διαδίδοντας ότι είναι μονταρισμένο και Hoax ή Fake News
Σήμερα 11 μέρες από τότε που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατάργησε και το ΣΔΟΕ και την Επιθεώρηση Εργασίας ικανοποίωντας φυσικά τους κακούς επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν και έχουν υπαλλήλους ανασφάλιστους ή κακοπληρωμένους σκλάβους να δουλεύουν στις γαλέρες
ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΟ :
Από σήμερα
Καταργείται η Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλήματος και οι αρμοδιότητές της, οι θέσεις, το προσωπικό και οι εποπτευόμενοι φορείς της μεταφέρονται στην νέα Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας. Αυτό προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα ΠΔ 84/2019, με το οποίο καταργούνται γενικές γραμματείες κι ενσωματώνονται στις νέες δομές των υπουργείων.
Μετά το ΣΔΟΕ η… μπάλα πήρε και το ΣΕΠΕ, που πια χάνει την αυτονομία του και θα υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Εργασίας.
Όπως επισημαίνει ο νυν Ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) Παναγιώτης Κορφιάτης, η κίνηση αυτή ουσιαστικά σημαίνει τα εξής:
«1 Χάνει την οργανωτική και επιχειρησιακή του αυτονομία και πλέον αποτελεί ένα από τα αντικείμενα της γενικής γραμματείας.
2 Ενα ελεγκτικό σώμα εξισώνεται διοικητικά με γενικές διευθύνσεις και διευθύνσεις με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον του οργανισμού.
3 Για όσους θυμούνται και λίγο το παρελθόν η προσπάθεια υποβάθμισης του ΣΕΠΕ άρχιζε πάντα από την αποδιοργάνωση της κεντρικής δομής του. Γιατί ένας οργανισμός που δεν έχει ισχυρή κεντρική κατεύθυνση και δομή δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός. Είναι λοιπόν η φυσική συνέχεια του οργανογράμματος ΠΔ 113/14 που καταργούσε την διεύθυνση υποστήριξης».
Η πράξη αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση της τέως υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία σημείωσε ότι «συνιστά σαφές βήμα υποβάθμισης του» και ότι «θα υπερασπιστούμε στη Βουλή όσα κάναμε για την αναβάθμιση του ΣΕΠΕ και την προστασία των εργαζομένων».
ολυμπια