25 Νοε 2019

Πρωτοφανής ιστορία: «Είναι ζωντανός»...

...υποστηρίζει η οικογένεια ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε (;) σε τροχαίο... 

Στις 15 Μαΐου 2018 έγινε γνωστό ότι ο Τζέι - Λόιντ Σάμουελ, ο οποίος αγωνίστηκε για μια δεκαετία στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν νεκρός - Ωστόσο, οι...


ισχυρισμοί της οικογένειάς του αλλάζουν τα δεδομένα. 

«Σε ηλικία 37 ετών έχασε πρόωρα τη ζωή του ο Τζέι-Λόιντ Σάμουελ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής έπαιξε για 10 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ (2001-11) με τις Αστον Βίλα, Μπόλτον, μετρώντας 240 συμμετοχές.

Ο Σάμουελ ήταν αμυντικός από το Τριντάντ-Τομπάγκο και ήταν εν ενεργεία παίκτης» έγραφαν τότε τα ρεπορτάζ που έκαναν τον γύρο του ποδοσφαιρικού κόσμου. 

Ο ποδοσφαιριστής άφησε τα παιδιά του στο σχολείο και τράκαρε με το αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Το όχημα πήρε φωτιά και ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός. 

Τι συμβαίνει τώρα; Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Λέσλι - Αν Σάμουελ, αδερφή του ποδοσφαιριστή, πιστεύει ότι ο παίκτης είναι ζωντανός και επρόκειτο για σκηνοθετημένο τροχαίο από τη σύζυγό του, ώστε να εισπράξει η ίδια τα χρήματα από την ασφάλεια! 

Η οικογένεια του Σάμουελ έχει κάνει σχετική καταγγελία ζητώντας να ανοίξει έρευνα, ενώ καταγγέλλει ότι ακόμα δεν έχει λάβει αποτελέσματα από την εξέταση DNA που έγινε στο θύμα ώστε να μάθουν αν αυτό συμπίπτει με του παίκτη...

sdna.gr