18 Νοε 2019

Η Γιάννα – Μπουμπουλίνα απέκτησε τίτλο!!Κάνει επίδειξη πλούτου και ελπίζει να αποκτήσει φίλους!!Ζω για να την δω που θα ανεβαίνει με τις γόβες gucci τα 999 σκαλιά για να επισκεφτεί το κελί του Κολοκοτρώνη στο Παλαμήδι,για να μπει καλύτερα στον ρόλο.


Του Άρη Σπίνου
Όλα τα’ χαμε Θεέ μου, αυτό μας μάρανε!!! Να αποκτά η Γιάννα θεσμικό ρόλο (!!!) και να συναντιέται με επιχειρηματίες , πολιτικούς και παράγοντες και να συζητάνε για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο και τον Παπαφλέσσα!!!
Και πες ότι αυτό το αντέχεις!!! Εκείνο που δεν αντέχεται όμως είναι να βλέπεις την Γιάννα – Μπουμπουλίνα να κάνει επίδειξη ενδεδυμένη σε κάθε συνάντηση με άλλα φορέματα ( ευτυχώς όχι παραδοσιακά, ακόμη) και άλλες (πανάκριβες) τουαλέτες!!! Πάντως για εκείνο που χαίρομαι είναι πως η Γιάννα έστω και έτσι θα καταφέρει να αποκτήσει φίλους! Γιατί την θυμάμαι να πηγαίνει με τον σύζυγο της σε νυχτερινά κέντρα έχοντας παρέα μόνο ένα ζευγάρι δημοσίων σχέσεων, για να μοιράσουν φωτογραφίες στις εφημερίδες, δηλαδή δυο ευσυνείδητους υπάλληλους της,ένα αγόρι και ένα κορίτσι που τουλάχιστον την συντρόφευαν στο γλέντι! Μπράβο και πάλι μπράβο!Το κακό βέβαια είναι ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη.Ζω όμως για την στιγμή που θα ανεβαίνει με τις γόβες gucci τα 999 σκαλιά για να επισκεφτεί το κελί του Κολοκοτρώνη στο Παλαμήδι,για να μπει καλύτερα στον ρόλο.Ντροπή τους και πάλι ντροπή τους!