21 Νοε 2019

O υφυπουργός μας ''γράφει ιστορία''

Νομίζαμε ότι με τον ''θρυλικό Τέρενς'' ως υφυπουργό Εξωτερικών ''αρμόδιο γιά Απόδημους'' και τα 100 ταξίδια του στο εξωτερικό, διάρκειας 1-5 ημερών το καθένα, σε 2μιση χρόνια, τα είχαμε δει και ζήσει όλα. Μεγάλο λάθος.

Ο διάδοχός του στο υπουργείο Εξωφρενικών, γνωστό και ως Εξωτερικών, τον ξεπέρασε. Ο τώρα υφυπουργός μας Αντ. Διαματάρης, γράφει ιστορία. Μόνο 2 εβδομάδες (17-30 Νοεμβρίου '19) θα διαρκέσει ένα ακόμα ταξίδι του στην Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά). Και από ότι γνωρίζουμε ''σπάζει'' όλα τα ρεκόρ της κάθε κυβερνητικής νεοελληνικής πολιτικής-κομματικής ''σαπίλας'', αφού πληρώνει ο... ''σοφός λαός'' της χρεοκοπημένης Ελλάδας. 'Ετσι πιστοποιείται ότι η Ελλάδα έχει τώρα κυβέρνηση ''άριστων, καλύτερων και εξυπνότερων'' με ''ηγέτη'' ικανό, όπως -και γραπτά- δηλώνει ο υφυπουργός μας.
Η Ομογένεια, ειδικά ΗΠΑ, γνωρίζει άριστα ότι ο υφυπουργός μας είναι του προσωπικού συμφέροντος και απλά χρησιμοποιεί την κυβερνητική του θέση και το κρατικό χρήμα γιά να προωθεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα της -μικρής κυκλοφορίας και απήχησης- εφημερίδας του ''Εθνικός Κήρυξ'' (γνωστής και ως ''εθνικός κόραξ'') Αστόριας Ν. Υόρκης.
Ο υφυπουργός, γνωρίζει ότι δεν θα είναι γιά πάντα στην κυβέρνηση και απλά πράττει το αυτονόητο γι' αυτόν, γιά να επωφεληθεί. Χάρη στον -ημιμαθή σε ζητήματα απόδημου Ελληνισμού- συμφεροντολόγο υφυπουργό μας, η κυβέρνηση του Κυριάκου (Κούλη) Μητσοτάκη, εισπράττει μεγάλο ''κράξιμο'' από την Ομογένεια, περισσότερο από Δεξιούς. Ειδικά γιά τις ψευτιές-απατεωνιές στο ζήτημα ψήφου -από τον τόπο κατοικίας- των απόδημων Ελλήνων. Και αν νομίζει ο πρωθυπουργός ότι ο υφυπουργός του είναι ''αποδεκτός'' από την Ομογένεια ή έχει ''απήχηση'' σε αυτήν, απλά του λέμε ότι είναι άσχετος και αφελής. 

https://www.kalami.us/2019/sxolia/rapismata-01.html