21 Φεβ 2020

Ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Aντερσον (για μόλις 12 ημέρες) αρραβωνιάστηκε ξανά

Παντρεύτηκε για 12 ημέρες την Πάμελα Άντερσον, χώρισαν κατηγορώντας την πως τον παράτησε αφού ξεπλήρωσε τα χρέη της και τώρα είναι και πάλι με την πρώην αρραβωνιαστικιά του....



Ο 74χρονος παραγωγός κινηματογράφου Τζον Πίτερς, είχε χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, προκειμένου να παντρευτεί την Πάμελα Άντερσον, αλλά φαίνεται πως στον διάρκειας 12 ημερών γάμο τους, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα, με τον κινηματογραφιστή να λέει πως ήταν ένας γεροηλίθιος κατηγορώντας την διάσημη ηθοποιό και μοντέλο του Playboy πως τον κορόιδεψε και πως αποπλήρωσε τα χρέη της ύψους 200.000 δολαρίων.
Όπως δήλωσε ο παραγωγός στο Page Six: «Περιττό να πω ότι όταν η Πάμελα Άντερσον μου είπε πως ήθελε να παντρευτεί, ήταν σαν ένα όνειρο να γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη». Και τώρα, ο Τζον Πίτερς λέει πως τα ξαναβρήκε με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Τζούλια Φέι Γουέστ, που μοιάζει εκπληκτικά με την Πάμελα Άντερσον. Πάντως τονίζει πως παρά τον χωρισμό τους και τον σύντομο γάμο του με την Πάμελα Άντερσον, αυτός και η αγαπημένη του είναι «καλά».



Η αγαπημένη του, Τζούλια Φέι Γουέστ μοιάζει εκπληκτικά με την Πάμελα Άντερσον/Φωτογραφία: Instagram/ juliafayewest
Η νέα αγαπημένη του παίζει σε μια ταινία που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα με τίτλο «Reality Queen» μαζί με την Ντενίζ Ρίτσαρντς και τον Μάικ Τάισον. Στο βιογραφικό της λέει πως έχει πάθος «για την καλή διαβίωση των ζώων» και πως έχει γράψει βιβλία που «δίνουν έμφαση στην θετικότητα και την αυτοπεποίθηση» Σε συνέντευξή της στο FHM Sweden, το 2019, είχε περιγράψει τον τέλειο άνδρα ως «ένα απολύτως ατελές ανθρώπινο ον που να με αγαπά σαν να είμαι ένα τριαντάφυλλο που ανθίζει στο πλάι του».
Πηγή: iefimerida.gr