3 Μαΐ 2020

Με εντολή Μελισσανίδη μπαίνει ειδικό κουβούκλιο στα Σπάτα για να θερμομετρά όσους μπαίνουν!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει την καλύτερη προστασία και ασφάλεια όλων στο ποδοσφαιρικό τιμ. Γι’ αυτό και έχει προαναγγείλει, ότι λόγω του κορωνοϊού, θα μπει ένα ξεχωριστό κουβούκλιο στην είσοδο των Σπάτων,
με ειδική μπάρα, που υπάρχει στην Ευρώπη σε αεροδρόμια, δικαστήρια και μεγάλα κτίρια. Και το οποίο θα θερμομετρά και θα τσεκάρει όλους τους εισερχόμενους.
Έχει ήδη παραγγελθεί και αναμένεται αύριο, προκειμένου να τοποθετηθεί άμεσα και να λειτουργεί από την Τρίτη με την επανέναρξη των προπονήσεων. Το κουβούκλιο θα προσαρμοστεί άμεσα στην πόρτα εισόδου των Σπάτων αντί για την… παραδοσιακή θερμομέτρηση. Με το που περνάει κάποιος, θα βγάζει αμέσως τις απαραίτητες ενδείξεις, και συνεπώς θα του επιτρέπεται ή όχι η είσοδος στο προπονητικό κέντρο.
Θα αποτελεί, ουσιαστικά, το πρώτο «τσεκ» κορωνοϊού, με την είσοδο στα Σπάτα και ενόψει των αποτελεσμάτων των τεστ. Και την πρώτη, βεβαίως, ασφαλή θωράκιση της ομάδας στις συνθήκες που έχει διαμορφώσει ο κορωνοϊός. Έτσι, η «Ένωση» προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.