15 Ιουν 2020

Μιλαμε για τον ΞΕΦΤΙΛΑ....Απαράδεκτο σχόλιο συνεργάτη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, στο Facebook, για την 10χρονη Μαρκέλλα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το απαράδεκτο σχόλιο του Ιπποκράτη Βλαχοπαναγιώτη, προϊσταμένου του γραφείου του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, για την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης μαθήτριας από την Κάτω Τούμπα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Βλαχοπαναγιώτης έγραψε χαρακτηριστικά: "Ηθικό δίδαγμα από την απαγωγή: Συνεχίζω να τρώω ασταμάτητα γλυκά. Τα χοντρά παιδιά είναι πιο δύσκολο να τα απαγάγουν".
Όπως είναι φυσικό, το σχόλιο αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί" Κατερίνας Νοτοπούλου.
"Ντροπή μόνο...Ανόητο χιούμορ από άνθρωπο του Δημάρχου λίγες ώρες αφότου βρέθηκε η 10χρονη...Δεν έχω λόγια", αναφέρεται στον τοίχο της κ. Νοτοπούλου που αναδημοσίευσε ανάρτηση του στελέχους της παράταξής της και πρώην αντιδημάρχου Μαρίας Πασχαλίδου.
Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο συνεργάτης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι "ήταν μια αυτοσαρκαστική ανάρτηση, η οποία όμως για κάποιους αποτέλεσε ευκαιρία επίθεσης με εμφανή στόχευση" και ζήτησε συγγνώμη.