24 Νοε 2020

15+1 Ελληνίδες καλλονές που δεν μετάνιωσαν για τα «γυμνά» τους

Δεν είναι η δόξα, δεν είναι τα λεφτά; Είναι και τα δύο! Αυτές οι κυρίες έχουν πατήσει τα 40 και παραμένουν εντυπωσιακές. Στα πρώτα νιάτα τους φωτογραφήθηκαν χωρίς ρούχα, σε μια εποχή που το καλλιτεχνικό γυμνό και τα ...σέξι εξώφυλλα έφτιαχναν χρυσές καριέρες στο χώρο της showbiz.

ΕΔΩ οι ΦΩΤΟ

Σήμερα έχουν παντρευτεί, έκαναν οικογένεια και άφησαν πίσω τους τα γυμνά εξώφυλλα, τα οποία τις ανακήρυξαν σύμβολα του σεξ περασμένων δεκαετιών. Ακόμα και σήμερα οι δημοσιογράφοι τις ρωτούν αν μετάνιωσαν για τις σέξι φωτογραφήσεις τους.

Την πιο χαρακτηριστική απάντηση έδωσε η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, Νόνη Δούνια: «Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφή­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα…» συμπληρώνοντας ότι οι χρηματικές απολαβές εκείνης της εποχής ήταν αρκετά υψηλές για μια γυμνή φωτογράφηση. Και μάλιστα τις καλές εκείνες μέρες ήταν τόσο υψηλές, που έφταναν τον ετήσιο μισθό ενός εργαζομένου(!)

Αυτές είναι 16 Ελληνίδες καλλονές που δεν έχουν μετανιώσει για τις γυμνές τους φωτογραφίσεις που έγραψαν ιστορία.