3 Ιαν 2021

Ο π. Αλ. Kαρλούτσος ''πρέσβης ΗΠΑ'' στην Ελλάδα;;;

Στην αρχή φάνηκε ως ''φήμες'' γιά εντυπωσιασμό. 'Ολα δείχνουν όμως ότι ο φΑΚ (φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσος) επιθυμεί πολύ να εξαργυρώσει την διαχρονική υποστήριξή του στον Τζο Μπάϊντεν, με τον διορισμό του ως πρέσβη στην Αθήνα, γιά να αντικαταστήσει τον ''ανθύπατο'' Πάϊαττ. Αυτό θα γίνει, αφού παραιτηθεί από την... αμαρτωλή Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ). Ναι, δεν είναι αστείο. 

Δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει ο -γεροξεκούτης- Μπάϊντεν, αλλά γνωρίζουμε ότι ο φΑΚ ζήτησε να διοριστεί ως πρέσβης. Και το γεγονός κυκλοφόρησε ''εμπιστευτικά''.
Υποστηρίζουμε τον διορισμό του π. Καρλούτσου ως πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, γιά να ησυχάσει η Ομογένεια, να ησυχάσει και η Εκκλησία.

 Στην Ελλάδα, με τόσους διαπλεκόμενους πολιτικούς και λοιπούς, ο φΑΚ θα βρεθεί σε ''φιλικό περιβάλλον''. Από διπλωματία ο Καρλούτσος, είναι πρώτος και καλύτερος. 'Εχει τα προσόντα, αφού γιά 3 δεκαετίες ''ελαφρύνει'' οικονομικά τους έχοντες Ομογενείς, γιά λογαριασμό του φιλοχρήματου Βαρθολομαίου.
Με την ευχή να συμβεί το ιστορικό γεγονός, ως Ομογένεια ΗΠΑ θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, διόριζε πάλι και τον Αντώνη μας (Διαματάρη) σε κάποιο υφυπουργείο, κατά προτίμηση Οικονομικών, εξαιτίας των ''ειδικών προσόντων'' του. 'Ετσι θα υπήρχε άψογη συνεργασία Καρλούτσου και Διαματάρη, γιά το καλό της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, θα ήταν θείο δώρο γιά την Ομογένεια, αν Καρλούτσος και Διαματάρης ''υπηρετούσαν'' στην Ελλάδα, δηλ. μακριά από τις ΗΠΑ. (1 Ιαν. '21)


https://www.kalami.us/2021/sxolia/kalamo-rapismata.html