4 Μαρ 2021

«Καθημερινή» κατά Πατούλη για τα φανάρια του …Da Cappo!Ο Πατούλης πήγε για δουλειά στο μέρος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για καφέ όταν η μισή Αττική είχε μείνει από ρεύμα.

 «Ο Γιώργος Πατούλης εργάζεται ακόμα και για τα πιο μικρά.  Στο πλαίσιο αυτό με επίσημο δελτίο Τύπου μας ενημέρωσε πως επέβλεψε προσωπικά τις εργασίες εκσυγχρονισμού της φωτεινής σηματοδότησης ήτοι φαναριών στο Κολωνάκι. Ακολούθησε επίσημη δήλωση ....του περιφερειάρχη για το σημαντικό αυτό γεγονός που μεταμορφώνει την περιοχή.»

Η επιδεχόμενη πολλών σχολίων και μάλλον ειρωνική περιγραφή από την «Καθημερινή» της δραστηριότητας του περιφερειάρχη στα φανάρια του Κολωνακίου, αδικεί τον κ. Πατούλη.

Η εφημερίδα φαίνεται να αγνοεί τα όσα κατατοπιστικά αναγράφονται στο δελτίο Τύπου της περιφέρειας.

Ο κ. Πατούλης δεν βρέθηκε εκεί τυχαία, ούτε είναι τυχαίες οι παρεμβάσεις που κάνει. Λαϊκά αιτήματα υλοποιεί.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου «η καθολική αντικατάσταση της σηματοδότησης πραγματοποιείται μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με 10 εκ. ευρώ.

Δεν είναι όμως μόνο το ότι οι κινήσεις του κ. Πατούλη δεν είναι τυχαίες.

Είναι ότι πάντα είναι επικοινωνιακά στοχευμένες.

Ενόχλησαν οι φωτογραφίες.

Γιατί, όπως λέγεται, δείχνουν ότι ο κ. Πατούλης πήγε για δουλειά στο μέρος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για καφέ όταν η μισή Αττική είχε μείνει από ρεύμα.