22 Ιουν 2021

Δήλωση -“βόμβα” από το δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν: Υπάρχει προμέλετη και ψάχνουμε το κίνητρο – Ο δολοφόνος δεν έδειξε ίχνος ενσυναίσθησης(vid)

 

Στην εκπομπή του MEGA Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, αποκαλύπτοντας ότι η οικογένεια της 20χρονης που δολοφόνησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θεωρεί ότι υπήρξε προμελέτη και αναζητά το κίνητρο της δολοφονίας.

Έκανε λόγο για «μεγάλη υποκριτική δεινότητα» του δολοφόνου. «Δημιούργησε πολλές πληγές ιδιαίτερα στη μητέρα αυτή», τόνισε.

«Ενημέρωσα την Εισαγγελέα Ανηλίκων για την κατάσταση που βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν, για το σπίτι που διαμένουν και την επιθυμία τους να μεγαλώσουν το παιδί. “Έχασα το παιδί μου, αν χάσω και το εγγόνι που θα είναι η χαριστική βολή” μου είπε η ίδια».

«Οι σχέσεις των γιαγιάδων είναι καλές. Να το σταθμίσουν, ξέρουν καλύτερα εκείνες. Φαντάζομαι αν υπάρχει συμφωνία αλληλοεκτίμησης και σεβασμού ότι και η Εισαγγελέας δεν θα διαφωνήσει.», τόνισε.

«Η δίκη είναι σε άλλο κλίμα, το θέμα παιδί είναι σε πολύ διαφορετικό κλίμα. Δεν υπάρχει ίχνος διάθεσης για αντιδικία για το παιδί.», ξεκαθάρισε.

Ερωτηθείς για τη δολοφονία ο κύριος Χαρμάνης τόνισε ότι: «ο βρασμός ψυχικής ορμής ερμηνεύεται σαν μια αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος, ένας άνθρωπος που κοιμάται πως μπορεί να προκαλέσει αυτή την αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος; και δεύτερον για ποιο συναίσθημα μιλάμε, για έναν άνθρωπο που δεν έδειξε ίχνος ενσυναίσθησης; Ήταν τόσο πολύ έξυπνος και οργανωτικός για να προβεί σε μεθοδευμένες κινήσεις μετά την πράξη. Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο».

(από το 6.30′)

πηγή: megatv.com