13 Σεπ 2021

Ο Οικονόμου, οι «σερβιτόροι» και η αλαζονεία

 

Ούτε ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Οικονόμου, ξέφυγε από την πεπατημένη των προκατόχων του (τα ίδια γινόταν και επί ΣΥΡΙΖΑ) να μην δίνει ερώτηση στα Μέσα που ασκούν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Η ίδια τακτική και στην χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.

Στη πρώτη ώρα σε όσα ΜΜΕ γλύφουν την κυβέρνηση και σε δημοσιογράφους τους οποίους ο Μητσοτάκης έλεγε «σωστά τα λέτε», σε άλλον που μόνο που δεν έκλαψε(!!) που ζήτησε από τον πρωθυπουργό να του πει, ποιο ήταν το λάθος που έκανε τα δυο χρόνια και σε κάποια Μέσα, που κάνουν «σέρβις» στον Εκπρόσωπο.

Ο δε Οικονόμου, όταν βγαίνει στην tv και αναφέρεται στον Τσίπρα, έχει ένα απαράδεκτο αλαζονικό ύφος, που μόνο πειθώ δεν προσδίδει στον λόγο του. Και είναι και… χθεσινός.

Εκλογές το 2022

Πρωθυπουργό, που να εξαγγέλλει πακέτο 3 δισ. στην ΔΕθ και να λέει ότι οι εκλογές θα γίνουν σε δυο χρόνια, εγω δεν έχω ξαναδεί (ούτε και πρόκειται να δούμε στο μέλλον). Ανεξάρτητα λοιπόν τι είπε ο Μητσοτάκης στους δημοσιογράφους, σημασία έχει τι σχεδιάζει και τι «διαβάζει» κανείς πίσω από παροχές, εξαγγελίες και προγράμματα. Ετοιμαστείτε για εκλογές το 2022.

Ή θα γίνουν την άνοιξη (30%) αλλιώς το φθινόπωρο στα σίγουρα.

https://www.topontiki.gr/