13 Σεπ 2021

Ήρθε ο … Stan από το Αμέρικα και ο Μητσοτάκης συνάντησε τυχαία έναν… Ντάλτον στα Φάρσαλα!

 Σε βαθιά απόγνωση και πανικό βρίσκεται το περιβάλλον του Πρωθυπουργού από την ταχύτατη πλέον δημοσκοπική κατάρρευση της κυβέρνησης που δείχνουν οι μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους και δεν βλέπουν το φως της.. δημοσιότητας (ο ίδιος ο Μητσοτάκης χθές αναφέρθηκε σε μονοψήφιο ποσοστό στη διαφορά), αλλά και την κατακρήμνιση της εικόνας του ίδιου του προέδρου της ΝΔ, όπου παντού πλέον όπου εμφανίζονται ακούγονται πάνδημες οι αποδοκιμασίες του κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται πως είναι η μετάκληση γνωστού αμερικανού επικοινωνιολόγου, αφού όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στους επιβαίνοντες του πρωθυπουργικού αεροσκάφους όπως κοινοποίησε το ίδιο το ΥΠΕΘΑ, κατά την πτήση προς τη Θεσσαλονίκη εκτός από το πρωθυπουργικό ζεύγος ήταν και ο Αμερικανός Stan Greenberg, κορυφαίος και ιδιαίτερα ακριβοπληρωμένος υπεύθυνος πολιτικής στρατηγικής και δημοσκόπος. Ο Γκρίνμπερκ έχει διατελέσει σύμβουλος του προέδρου Κλίντον, του αντιπροέδρου Αλ Γκορ, του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, του Νέλσον Μαντέλα και του Ισραηλινού προέδρου Ιτσχάκ Χέρτζογκ. Πελάτες του υπήρξαν (ή και παραμένουν) -όπως διαβάζουμε- οι: Boeing, BP, Microsoft και άλλες διεθνείς πολυεθνικές.


Και φαίνεται ότι οι πρώτες “αμερικανιές” του Πρωθυπουργού … άρχισαν! Μια “απρόσμενη” συνάντηση … είχε λοιπόν ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά τη ΔΕΘ, με έναν κτηνοτρόφο της περιοχής στο Δαμάσι Τυρνάβου όπου βρέθηκε για να εγκαινιάσει το νέο σχολείο στη θέση του παλιού που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή και το οποίο κατασκεύασε ιδιώτης, η ΓΕΚ -ΤΕΡΝΑ.Το όλο πολιτικά τραγελαφικό event που θυμιζει σκηνοθεσία μπι μούβι γουέστερν, για συνοικιακές αίθουσες, φρόντισε – τυχαία … – να αποθανατίσει και να ανεβάσει σε στόρυ … ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκαλύπτεται στό στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπει έναν καβαλάρη να κινείται με το άλογό του προς το μέρος του και τον πλησιάζει κι αυτός. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απαντά ο κτηνοτρόφος λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική

Με πληροφορίες από ethnos.gr / documentonews.gr
Φωτό: EUROKINISSI