21 Ιουν 2022

Οι 2 «άτακτες κυρίες» γνωστών μεγαλοεπιχειρηματιών, του «δίνουν και καταλαβαίνει»…


 Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η πανδημία του κορωνοιού που διήρκεσε για περισσότερο από δύο χρόνια (και εσχάτως επανεμφανίζεται με τις υποπαραλλαγές Όμικρον 4 και 5) έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις των... ανθρώπων και ιδίως μεταξύ των ζευγαριών, ειδικά των παντρεμένων!

H…κλεισούρα, τα περιοριστικά μέτρα, η συνεχής επαφή των ανδρογύνων αναπόφευκτα δημιουργούν εντάσεις, επηρεάζουν την ψυχολογία και δρομολογούν ενίοτε ακραίες καταστάσεις!

Σε όλα αυτά εάν προστεθούν η ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία δημιουργείται ένα εκρηκτικό μίγμα που επιδρά στις ανθρώπινες και συζυγικές σχέσεις.

Η συσσωρευμένη πίεση λόγω συνθηκών καθώς και η ψυχολογική καταπίεση, πολλές φορές κάνουν τα ζευγάρια να αναζητούν εναλλακτικές διεξόδους, ενίοτε «αμαρτωλές», παράνομες, έξω από τα δήθεν «χρηστά οικογενειακά ήθη»..

Υπό αυτό το πρίσμα, ενδεχομένως και να μπορούμε να δώσουμε πολλά ελαφρυντικά σε 2 συζύγους μεγαλοεπιχειρηματιών, που προφανώς λόγω της υπερβάλλουσας πίεσης από την κρίση, τον κορωνοιό και την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία, το «έχουν ρίξει έξω» και βιώνουν εξωσυζυγικές σχέσεις, με νεότερους άντρες, καλά γυμνασμένους όπως μου λένε, για τις οποίες βοά η πιάτσα…

Το «καλό» πάντως είναι πως οι 2 άτακτες κυρίες δεν έχουν συνάψει μόνιμες ερωτικές σχέσεις, αλλά πολλές περιστασιακές!

Αυτό στην πράξη σημαίνει πως – όπως λένε στην καθομιλουμένη- δεν έχουν «ένα γκόμενο», αλλά πολλές μεμονωμένες και πρόσκαιρες περιπέτειες, που στο τέλος της ημέρας θα τις οδηγήσει ξανά στην αγκαλιά των «ανυποψίαστων» (;;;) μεγαλοεπιχειρηματιών συζύγων τους …

https://radar.gr/