25 Ιουν 2022

Σε ρινγκ μετατράπηκε το Δημαρχείο Μάνδρας


 Αδάμ Αλεξόπουλος

Στη δίνη του κυκλώνα για άλλη μία φορά το Δημαρχείο της Μάνδρας, όπου προχθές Τετάρτη σημειώθηκαν πρωτοφανή γεγονότα για την ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής.

Ο άμισθος αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος Μελέτης Αδάμ, ευρισκόμενος «εκτός ορίων» χτύπησε την αντιδήμαρχο συνάδελφό του Σωτηρία Αργυρίου, παρουσία του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του δήμου, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Η κ. Σωτηρία Αργυρίου μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Χρήστος Στάθης απέπεμψε τον Μελέτη Αδάμ από τη θέση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας και του εντεταλμένου συμβούλου Σχολικών Μονάδων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων και προετοιμάζει το έδαφος να τον θέσει και εκτός της δημοτικής παράταξής του.

Ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας εξήγησε στη «Ζούγκλα» πως ήταν ένα ατυχές επεισόδιο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση των ποινών για τη φονική πλημμύρα στην περιοχή, δεδομένου ότι όλα συνέβησαν μία ημέρα πριν.

«Δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι», είπε και πρόσθεσε ότι το επεισόδιο έγινε από την πίεση των υποχρεώσεων του δήμου, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για τις σχέσεις των δύο αντιδημάρχων που ανήκουν μέχρι σήμερα στην ίδια παράταξη.

Δείτε την απόφαση του δημάρχου

https://www.zougla.gr/