24 Ιουν 2022

SNIK και Light από φίλοι… εχθροί – Πώς ξεκίνησε η κόντρα που κορυφώθηκε στα Mad VMA

 


Οι απειλές, οι κατηγορίες και τα περιστατικά βίας που προηγήθηκαν των βραβείων. Μία κόντρα που δεν «έσβησε» ποτέ...

Επεισοδιακά εκτυλίχθηκε η βραδιά των Mad Video Music Awards, με τον άγριο καυγά ανάμεσα...

στον Light και τον SNIK.

Οι δύο τράπερ πιάστηκαν στα χέρια και μετέτρεψαν το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Dο σε ρινγκ προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο κοινό και τους καλεσμένους.

Όλα ξεκίνησαν όταν τραγουδούσε η Τάμτα και οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν σπρωξίματα, μπουνιές και κλωτσιές στην εξέδρα των επισήμων.

  • Αφού το σόου διεκόπη για λίγα λεπτά υπήρξε και δεύτερος γύρος. Αυτή τη φορά, το επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η Έλενα Παπαρίζου.

Η κόντρα των δύο «καλλιτεχνών» δεν είναι κάτι καινούργιο

Τρία χρόνια πριν, Light και SNIK είχαν έρθει ξανά σε αντιπαράθεση στα Mad VMA, όταν ο Light παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο hip hop βίντεο της χρονιάς ενώ στην ίδια κατηγορία ήταν υποψήφιος και ο SNIK.

«Θεωρώ ότι έχω κερδίσει το καλύτερος ράπερ εδώ και πέντε χρόνια που είμαι σε αυτήν την πίστα», δήλωσε ο πρώτος κατά την απονομή του βραβείου του και ενόχλησε τον SNIK.

Οι δύο τράπερ γνωρίζονταν από παλιά και μάλιστα είχαν φιλικές σχέσεις.

Το 2016 ο SNIK είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip του Light με τίτλο «Ποιος είμαι». Αργότερα συνεργάστηκαν και έβγαλαν το τραγούδι «Tony Montana».

Πέρυσι ο Light φιλοξενήθηκε στην εκπομπή MEGA STAR και μιλώντας για την κόντρα του με τον SNIK ανέφερε ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι, που έχουν άλλα πιστεύω και άλλους χαρακτήρες. «Ήρθαμε σε μία αντιπαράθεση που ούτε ο ένας αλλά ούτε και άλλος ήθελε να κάνει πίσω και εκεί χωρίσαμε και τους δρόμους μας. Μαλώσαμε, παρεξηγηθήκαμε», αποκάλυψε.

Μία από τις κόντρες τους ήταν όταν ο SNIK ανέφερε σε ένα instagram story πως ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση, υπονοώντας ότι ο ίδιος είναι πρώτος. Όταν ο Light ενημερώθηκε για το περιστατικό προκάλεσε τον άλλοτε φίλο του να συναντηθούν από κοντά και να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι βρέθηκε στη γειτονιά του τράπερ αλλά εκείνος δεν πήγε στο ραντεβού.

«Μάγκα άκου λίγο…Σε περιμένω 40 λεπτά, θα πάθω πνευμονία. Αυτό ήταν το πλάνο του εξ αρχής, ήθελε να με νικήσει με πνευμονία. Σου έχω στείλει πινέζα και λες ότι έρχεσαι. Άντε γαμ…βλάκα, μη με ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί είσαι γυναικωτός. Καλσόν φοράς, είσαι κότα. Σου είπα τράβα και βίντεο να τις παίξουμε ένας μ’ έναν και δεν ήρθες καν στο ραντεβού», έλεγε στο βίντεο.

Μετά τα παραπάνω, ο SNIK έδωσε τη δική του απάντηση. Ανέφερε ότι πήγε στο σημείο και έψαχνε για 15 λεπτά τον Light, αλλά δεν τον βρήκε.

Στη συνέχεια ωστόσο, έκανε «κωλοτούμπα» και είπε πως είδε ότι ο τράπερ είχε μαζί του συνοδεία και γι΄αυτό δεν κατέβηκε.

Δεσμεύτηκε όμως να πάει σπίτι του και να «τα πουν» εκεί.

Κάτι που δεν έγινε…

Επίσης, οι δύο τράπερ «έκλεισαν» επαγγελματικό αγώνα box, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ωστόσο, ο αγώνας αυτός δεν έγινε ποτέ.

To 2020 άφησαν στην άκρη όσα τους χώριζαν και συνεργάστηκαν για το κομμάτι «Bosses», στο οποίο συμμετείχε και ο Mad Clip.

Μετά τον άδικο χαμό του τράπερ ο SNIK με live που έκανε στα social media κατηγόρησε τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip και ότι δεν δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών στην οικογένειά του. Κάτι που φυσικά ο δεύτερος αρνήθηκε.

Κάπως έτσι, οι δυο τους οδηγήθηκαν στα λυπηρά επεισόδια της Τετάρτης στα Mad VMA και το Twitter με τη σειρά του στο #Cancel_trappers, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση του σε όσα έγιναν και «δικάζοντας» την τραπ μουσική.

in.gr