1 Δεκ 2022

Διαματάρης, κυβέρνηση ''άριστων'' και...''επικύρωση πτυχίου''

 


O πρ. υφυπουργός Εξωτερικών, όταν προσλήφθηκε από τον πρωθυπουργό, 8 Ιούλιου 2019, δήλωσε γραπτά ''απόφοιτος πανεπιστήμιου Νέας Υόρκης, Columbia, με μάστερ''.

Ας αφήσουμε στην άκρη ότι ΔΕΝ είχε τότε πτυχίο. Πληρωνόταν από το Δημόσιο.

Γιατί, ουδέποτε ζητήθηκε το πτυχίο ή από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) να κάνει επικύρωση του πτυχίου (ισχυριζόταν ότι είχε πτυχίο), αφού ήταν από πανεπιστήμιο άλλης χώρας και αυτός εργαζόταν γιά το ελληνικό κράτος;;;
O πρωθυπουργός Κυριάκος (Κούλης) Μητσοτάκης, που δέχτηκε τον Αντώνη Διαματάρη και φωτογραφήθηκαν με το ''πτυχίο μάστερ'' 11 Νοε. '22, εγγυάται ότι υπήρξε ή υπάρχει επικύρωση πτυχίου, ότι αυτό είναι γνήσιο ή ''θα κάτσουν πάλι πάνω σε ΚΑΛΑΜΙ'', αντί να το ιππεύουν;;;
Ευχόμαστε ο πρ. υφυπουργός να έδειξε στον πρωθυπουργό και την ''αναμνηστική φωτογραφία'' από την απονομή του πτυχίου. 'Η δεν υπάρχει;;;
ΣΗΜ.: Καλό θα ήταν η Ακαδημία Αθηνών, με την μεσολάβηση της οικογένειας Μητσοτάκη να κάνει τον πρώην συνέταιρο του αείμνηστου Κων/νου Μητσοτάκη, τον Αντώνη μας, μέλος της, τώρα που έχει -όπως λέγει- ''μάστερ από Κολούμπια''. Αλλά, γιά καλό και γιά κακό, ας ζητήσει επικύρωση πτυχίου αλλοδαπής από το ΔΟΑΤΑΠ.

....................

Ο πρωθυπουργός, ευτυχώς, άκουσε το ''Κ'' και δέχτηκε στο ''Μαξίμου'' (21 Νοε. '22) τον μάστερ-Αντώνη (Διαματάρη), τον πρώην υφυπουργό μας των Εξωτερικών, με τον οποίον φωτογραφήθηκε κρατώντας το (μεταπτυχιακό) πτυχίο του, από το πανεπιστήμιο Κολούμπια (Columbia).

Ευδόκησε ο Αντώνης μας και το παρέλαβε μετά 45 χρόνια, αλλά δεν έχει σημασία, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ. Μετά 45 χρόνια χρόνια παρέλαβε και το... προπτυχιακό (μπάτσελορ) από το Queens College Νέας Υόρκης, αλλά δεν έχει σημασία ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ.

Σημασία έχει ότι ο Αντώνης μας είναι «εθνικό κεφάλαιο», όπως δήλωσε και ο ''απαίδευτος'', γραφικός ''μπακαλόγατος'' Cats (Ι. Κατσιματίδης). Είναι «summa cum laude» και «διαμάντι της Ομογένειας», όπως δήλωσε και ο ''άρχων'' Στεφ. Τσερπέλης (Νέα Υόρκη). Παρόμοιες δηλώσεις, μετά την ''παραίτηση'' Διαματάρη 6 Δεκ. 2019 (''επικρίνοντας'' τον πρωθυπουργό που δεν κράτησε τον υφυπουργό), έκαναν και τα εκκλησιαστικά ''διαμάντια΄'' μας, Ελπιδοφόρος και Αλ. Καρλούτσος. Μαζί και μητροπολίτες, με πρώτους, τον τώρα Χαλκηδόνος και τον Ατλάντας. Επίσης, πρόεδροι υπαρκτών και πεθαμένων ομογενειακών Οργανώσεων και λοιποί γραφικοί ''παράγοντες Ομογένειας''.

Μετά την συνάντηση στο ''Μαξίμου'' με τον ''εγκεφαλικό'' Κούλη, ο ''μάστερ Αντώνης, Κολούμπια'', έκανε ανάρτηση στο twitter με φωτογραφία τους. Και ακολούθησαν 200+ διασκεδαστικά σχόλια, ''ακόλουθων'' και μη, όλα εναντίον του. Tον ''στόλισαν'' ολικά.

Τώρα, γιατί το ''Κολούμπια'' αποφάσισε μετά 45 χρόνια να του δώσει το πτυχίο ''μάστερ, διοίκηση επιχειρήσεων'', χωρίς να το δικαιούται, η απάντηση υπάρχει στα έγγραφα (δικογραφία) της αγωγής του Αντώνη μας, κατά ''Κολούμπια'' (SUPREME COURT OF THE STATE OF NEW YORK, COUNTY OF NEW YORK - αριθμός υπόθεσης 156638/2021). Κοιτώντας προσεκτικά τα έγγραφα που ο ίδιος ο Αντώνης κατάθεσε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτοκαρφώνεται, ότι εξακολουθεί να κοροϊδεύει, αλλά δεν έχει σημασία. (Σημ.: Αν δούν αυτά τα έγγραφα -είναι σε δημόσια αρχεία- τα ''απειλούμενα'' με αγωγή από τον Αντώνη, ΜΜΕ στην Αθήνα, τον κάνουν ''με τα κρεμυδάκια΄΄ γιά τις ψευτιές του κι εξευτελίζουν τον ασοβάρευτο Κούλη. Δείτε ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ)

Αντώνης είναι αυτός, φαντασιώνεται πάντα ότι είναι ''πολύ σπουδαίος'' και ''ανώτερος''. Δικαίωμά του. Πριν λίγα χρόνια, ως ''αλαζόνας-νάρκισσος'', ζήτησε γραπτά από την Αρχιεπισκοπή να καθιερωθεί ''Κυριακή Εθνικού Κήρυκα'' -όπως λέμε ''Κυριακή Ορθοδοξίας''- γιά την αναξιόπιστη ''χαβούζα'' εφημερίδα του και να τιμάται ανά τις ενορίες μας στις ΗΠΑ!!! Ευτυχώς δεν ζήτησε επίσημα να βγαίνει και...δίσκος στις εκκλησίες, αλλά γιά τον Αντώνη μας, αυτό εξυπακούεται.

Σημασία έχει ότι ο (μικρός) Κούλης, γνωστός και από το Mitsotakisgate, ''ικανοποιήθηκε'' από το πτυχίο του Αντώνη μας και επέκρινε τον Τσίπρα, που και λίγα τους έσουρε, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Το ερώτημα είναι, αφού ο Κούλης σπούδασε στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα περί πτυχίων, αντί να κάνει σαχλές δηλώσεις κρατώντας το ''πτυχίο Διαματάρη'', δημιουργώντας ερωτηματικά και γιά τα δικά του πτυχία. Το ''ΚΑΛΑΜΙ'', όπως έκανε και με την περίπτωση Διαματάρη, αποκαλύπτοντας τα περί μη ύπαρξης πτυχίου Δεκ. 2019, θα ζητήσει από Harvard University, Stanford University και Harvard Business School, πιστοποίηση γιά τα πτυχία Κούλη.

Σε ότι αφορά την άλλη υπόθεση, που ο Αντώνης μας παράμενε CEO της εταιρίας του στην Νέα Υόρκη και όταν ήταν υφυπουργός, ε, μην ζητάτε και τα αυτονόητα -γιά δίωξή του- από την εξευτελισμένη Βουλή και την εξευτελισμένη Δικαιοσύνη, της ''μπανανίας'' με το σάπιο κράτος.

Ο Κούλης οφείλει να ''αποκαταστήσει'' άμεσα τον Αντώνη μας. Οφείλει να σεβαστεί και την μνήμη του πατέρα του, του μεγάλου αρπακτικού, που φρόντισε -στέλνοντας χρήμα που έβαλε τρίτος γιά λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού και πατέρα του Κούλη- να αγοράσει ο Αντώνης την εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυξ''. Μάλιστα, ο Κων/νος Μητσοτάκης έγινε και συνέταιρος του Αντώνη μας στην αναξιόπιστη ''χαβούζα'', γνωστή περισσότερο στην Νέα Υόρκη ως ''εθνικός Κόρακας''. (''Λέγεται'' ότι ο αείμνηστος, της ρεμούλας, αποστασίας, ήταν και πρώην έμμισθος πράκτορας CIA),

Τότε που, όπως δήλωσε πολλές φορές ο Αντώνης μας, ''δεν είχε χρήματα γιά να πάρει το πτυχίο από Κολούμπια''. Αλλά ''βρήκε'' περισσότερα από 100 χιλ. δολ., τότε, την ίδια χρονιά, γιά να αγοράσει τον ''Κόρακα'', με χρήμα από Αθήνα, που ήρθε σε μετρητά με μεσολάβηση κι εντολή Κων/νου Μητσοτάκη, μέσω εργαζόμενης στην ''Ολυμπιακή'' (όνομα Βάνα Ρ., στο διαμέρισμά της στο Μανχάτταν έγινε η παράδοση της μικρής βαλίτσας με το χρήμα, στον Αντώνη Διαματάρη).

Εντάξει, ο Αντώνης μας, με την μεγαλομανία του, είπε ψέματα γιά τα ''ακαδημαϊκά προσόντα'' του και μετά χρειάστηκε περισσότερα γιά να καλύψει -υποτίθεται- τα προηγούμενα. Παρουσιάστηκε στην Αθήνα ως ''σπουδαίος'' (μέσω θλιβερών ''παπαχελάδων''), αλλά όλοι στις ΗΠΑ γνωρίζουν ότι είναι ημιμαθής και μόνο γιά το χρήμα.

Και η υπεραιωνόβια ημερήσια εφημερίδα-''μαγαζί'', του Αντώνη, δεν έχει να επιδείξει κάτι δημοσιογραφικά σημαντικό, π.χ. μία ''δυνατή'' αποκλειστικότητα, ένα δυνατό θέμα, τα τελευταία 50 χρόνια. Ως ΜΜΕ, πάντα σέρνονταν πίσω από συμφέροντα και ''προστάτες'', προβάλοντας ''ημέτερους'', αδιαφορώντας προκλητικά γιά τα συμφέροντα του Ελληνισμού Αμερικής. Επί ''έμπορα'' Αντ. Διαματάρη, λειτούργησε απόλυτα ως ''μητσοτακικό παραμάγαζο''. Χώρια η υποστήριξη της εφημερίδας πριν, στην ''χούντα '67''.

Ο Κούλης, ως επικεφαλής της κυβέρνησης ''άριστων διαπλεκόμενων'', οφείλει να τιμήσει το όνομα της οικογένειάς του, που έχει ταυτιστεί με την διαπλοκή, αρπαχτή και να κάνει τον Αντώνη μας υπουργό, έστω και χωρίς χαρτοφυλάκιο, αλλά να τον έχει μακριά από κρατικό χρηματο-φυλάκιο, επειδή ο Αντώνης μας δεν αστειεύεται, έχει πάθος με το χρήμα. 'Η ας τον βάλει υποψήφιο, εκλόγιμο, στο Επικρατείας.

Κούλη σε θερμο-παρακαλούμε. Θέλουμε να είναι μόνιμα ο Αντώνης μας στην Αθήνα (γιά να ξεβρωμίσει η Ομογένεια ΗΠΑ).

ΕΡΩΤΗΣΗ: O Aντώνης μας, μετά από 5 (ακριβώς πέντε) μήνες θητεία (2019) ως υφυπουργός στην Ελλάδα, δικαιούται σύνταξη; Και αν ναι, είναι αυξημένη αν έχει πτυχίο...''μάστερ'';;;


https://www.kalami.us/2022/ellada/masterAdonis-columbia.html