21 Ιαν 2023

Ο άνθρωπος που προέβλεπε εκλογικό θρίαμβο Μητσοτάκη το 2023, στο Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!

 


Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται ότι πηγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, καθώς μετά την παρατεταμένη ατολμία του Νίκου Ανδρουλάκη να ξεκαθαρίσει το κόμμα από στελέχη τύπου Ανδρέα Λοβέρδου, τώρα υποπίπτει σε τραγικά λάθη…

Η έμπνευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να τοποθετήσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κινήματος τον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο, έχει προκαλέσει πανηγυρισμούς στο… Μαξίμου!

Αυτό, διότι η πρωτοβουλία Ανδρουλάκη να θέσει ως αιχμή του δόρατος της προεκλογικής του εκστρατείας τον Νίκο Αλιβιζάτο, είναι το μεγαλύτερο δώρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Νίκος Αλιβιζάτος πριν από λίγους μήνες άλλωστε, στο βιβλίο του «Δύο βήματα μπρος, ένα πίσω: 8+1 πολυτάραχες δεκαετίες», αποθέωνε στην κυριολεξία τον πρωθυπουργό, ενώ έβλεπε αισιόδοξα το μέλλον «με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ολοκληρώσει το 2027 την δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης και να ετοιμάζεται και για τρίτη»!

Οι οπαδοί του Μητσοτάκη λοιπόν δεν χρειάζεται να ανατρέξουν σε περίτεχνες επικοινωνιακές μεθόδους, όταν έχουν απέναντι τους τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Απλά θα του διαβάζουν αποσπάσματα από το βιβλίο του…