21 Ιαν 2023

Ήθελε πλήρη φίμωση ο CEO της Moderna: «Όπου έγιναν επιστημονικοί διάλογοι είχαμε χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών» Ο επιστήμονας δεν ήθελε επιστημονικό διάλογο;

 


Πρωτοφανείς δηλώσεις έρχονται από το Νταβός για το ζήτημα των εμβολίων και από ότι φαίνεται οι BigPharma είναι ενοχλημένες γιατί δεν μοίρασαν όσα εμβόλια υπολόγιζαν  και ψάχνουν λύσεις τώρα για να… “διορθωθεί” το πρόβλημα.

Ο βομβαρδισμός από τους “τηλειδικούς” και τα lockdown δεν του φάνηκαν αρκετά και ζητά επιπλέον πλήρη φίμωση ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, αλλά για ζητήματα όπως οι παρενέργειες δεν ανέφερε κουβέντα.

Έτσι μιλώντας στο Νταβός, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, επικρίνει τις χώρες που είχαν επιστημονική, πολιτική και δημόσια συζήτηση σχετικά με τα προϊόντα εμβολίου COVID-19, λέγοντας ότι τέτοιες συζητήσεις οδήγησαν σε μείωση του ποσοστού εμβολιασμού!

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι σε ορισμένες χώρες είδατε επιστημονική συζήτηση στην εθνική τηλεόραση, οπότε οι άνθρωποι φοβήθηκαν!

Υπήρξαν πολλές πολιτικές συζητήσεις σε ορισμένες χώρες και οι ΗΠΑ ήταν ίσως ένα από τα χειρότερα μέρη στον κόσμο!

Σε όσες χώρες, που υπήρχε επιστημονική και πολιτική συζήτηση τα ποσοστά εμβολιασμών ήταν πολύ-πολύ χαμηλά».

Και την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται σύμφωνα με τον  Αμερικανό γιατρό εντατικής θεραπείας Pierre Kory και πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance που καταδικάζει τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης συλλογική εξαπάτηση και λογοκρισία, την στιγμή που πεθαίνει μαζικά νέος κόσμος και δεν αναφέρουν ούτε μία φορά την πιθανότητα αυτό να οφείλεται στα εμβόλια κατά της Covid-19.

Mάλιστα λέει πως κάθε δημοσιογράφος που σιωπά είναι συνένοχος και το κάνει απλώς για να κρατήσει την δουλειά του αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

 «Βρισκόμαστε κάτω από μια αδυσώπητη προπαγάνδα και λογοκρισία!

  Αν χρειαστεί να διαβάσω ένα ακόμη άρθρο ενός νεαρού που πεθαίνει, η λέξη εμβόλιο δεν αναφέρεται καν ως πιθανότητα και αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό!

Κάθε δημοσιογράφος που σιωπά είναι συνένοχος, θέλοντας να κρατήσει την δουλειά του. Ξέρει τι πρέπει να γράψει, αλλά δεν το κάνει.

Ότι ίσως είναι το εμβόλιο».