20 Ιαν 2023

Η δολοφονία του "Αμερικάνου" που πέρασε στα ψηλά! Τα ναρκωτικά, τα κυκλώματα της νύχτας και η εκτέλεση στην μέση του δρόμου. Το "πέρασμα" του από την Αθήνα και η σύγκρουση με τους βαρόνους της νύχτας που τον έστειλε μόνιμα στην Καλαμάτα


 Μια δολοφονία που πέρασε στα ψηλά των ΜΜΕ αλλά όχι έξω από το στόχαστρο όσων γνωρίζουν τα κυκλώματα της νύχτας. Με το παρατσούκλι «Αμερικάνος» ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος που έχασε τη ζωή του, όταν άγνωστοι τον... πυροβόλησαν στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας και κατέληξε το νοσοκομείο μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πριν τον πυροβολισμό προηγήθηκε ξυλοδαρμός του 47χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας από δύο άγνωστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά. Η δράση του Αμερικάνου ήταν γνωστή και στην Αθήνα που γρήγορα όμως εγκατέλειψε γιατί τα βρήκε δύσκολα με τους βαρόνους που ελέγχουν τα μεγάλα μαγαζιά που ο ίδιος ήθελε να βάλει χέρι στην πελατεία τους. 
Αρης Σπινος
https://edolio5.blogspot.com/2023/01/blog-post_39.html