4 Φεβ 2023

Οι Έλληνες είναι σεξιστές και μπαμπουίνοι γι’ αυτό δεν λατρεύουν την Σακελλαροπούλου


 Εδώ και χρόνια, η δημοσκοπικές κρύβουν τεχνηέντως τα ποσοστά δημοφιλίας της προέδρου της Δημοκρατίας Μητσοτάκη, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Όταν μία συγκεκριμένη δημοσκοπική έκανε το λάθος και δημοσιοποίησε ότι 7 στους 10 Έλληνες ...δεν θέλουν να βλέπουν την πρόεδρο στα μάτια τους, ενεργοποιήθηκαν άμεσο τα αντανακλαστικά των «μητσοτακικών»: Δεν φταίει η Σακελλαροπούλου που είναι μισητή, φταίνε οι Έλληνες που είναι «μπαμπουίνοι»!

Την βρώμικη δουλειά συκοφάντησής των Ελλήνων που δεν υμνούν και δεν προσκυνούν την πρόεδρο, όπως έκανε πρόσφατα ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, την ανέλαβε η ιστοσελίδα που μεταξύ άλλων έχει προσδώσει στον πρωθυπουργό μυθική διάσταση.

Θα αναρωτηθείτε και δικαίως, τι σοβαρότητα μπορεί να έχει μία ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει έναν τύπο σαν τον Κυριάκο ως μυθικό Ηρακλή, Τσώρτσιλ, Σιμουλτανέ, Τσιτάχ της Μεσογείου κλπ. 

Και όμως δεν πρόκειται για τρολάρισμα. Αντίθετα, αυτά τα άρθρα πήγαιναν συστημένα μέσω της αποδελτίωσης και τα χεράκια κορυφαίου υπουργού στο γραφείο του Κυριάκου με την ανάλογη μπεσαμέλ: Κοίτα πρόεδρε πόσο σε λατρεύει ο λαός! Τέτοια πράγματα δεν έχουν ξαναγραφτεί για πρωθυπουργό!

Αυτό είναι απολύτως αληθές. Τέτοια πράγματα όντως δεν έχουν γραφτεί για εκλεγμένο πρωθυπουργό. Έχουν ειπωθεί μόνο σε κωμωδίες των Monty Pythons και σε εκπομπές της Βορείου Κορέας για τον Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Εδώ ακριβώς προκύπτει και το μεγάλο ερώτημα: Αφού ο Κυριάκος έχει τη δύναμη του Φαραώ, γιατί δεν είναι Μωυσής αλλά Ραμσής, πως και δε βγάζει μία δημοσκόπηση που να αποθεώνει την Κατερίνα για να μην αναγκάζονται οι τροβαδούροι του να γράφουν τέτοιες ανοησίες; Η απάντηση βρίσκεται στην ίδια την δημοσκόπηση που εντέλει διέρρευσε: Είναι αδύνατον 3 στους 10 Έλληνες να συμπαθούν την Σακελλαροπούλου. Εάν κάτι τέτοιο ίσχυε πραγματικά, η Σακελλαροπούλου θα είχε οργανώσει μεγάλη δεξίωση με σαμπάνιες στο προεδρικό…

 newsbreak.gr