21 Μαρ 2023

Στη Βουλή το «στρατηγείο» των «γαλάζιων» τρολς


 Μετά την Τάνια Τσανακλίδου, την οποία έπεσαν να «φάνε» τα «γαλάζια» τρολς τον περασμένο μήνα, με φόντο τη συναυλία αλληλεγγύης των καλλιτεχνών, τα ίδια τρολς, με αντίστοιχες εντολές, έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τον συνταξιούχο εργαζόμενο στον ΟΣΕ που βρέθηκε με... τον Αλέξη Τσίπρα στο γιαπί του κέντρου τηλεδιοίκησης στη Λάρισα.

Κι αυτό, προσέξτε, όχι γιατί αποδόμησε το κυβερνητικό αφήγημα περί τηλεδιοίκησης που λειτουργεί, αφού αυτό συμβαίνει καθημερινά απ’ όλους τους νυν και πρώην εργαζόμενους στον ΟΣΕ, αλλά επειδή ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπροστά στις κάμερες.

Τα τρολς του Twitter έπιασαν αμέσως δουλειά και από χθες επιδίδονται σε μία απίστευτη επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς, αρκετοί εκ των οποίων είναι ικανοί να προκαλέσουν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Η εντολή για επίθεση δόθηκε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των σχετικών φωτογραφιών, από το ίδιο «κέντρο» που έδωσε την αντίστοιχη κατά της Τάνιας Τσανακλίδου και συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Το παράδοξο, δε, της υπόθεσης είναι ότι το «κέντρο» αυτό δεν εδρεύει εντός των γραφείων της ΝΔ, στην Πειραιώς, όπως κάποιος θα πίστευε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες εντός της Βουλής.