21 Μαρ 2023

Άρχισε να απειλεί τους ψηφοφόρους ο Πορτοσάλτε!


 Καταρρέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, με την ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να μικραίνει διαρκώς. Όπως έδειξε η νέα δημοσκόπηση της Alco, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχει διαμορφωθεί ...στις 3,6 μονάδες, αφού η κυβερνητική απραξία, η υποκρισία και τα η απόπειρα διάχυσης ευθυνών για το έγκλημα στα Τέμπη, ήταν το αποκορύφωμα.

Τα νούμερα μειώνονται διαρκώς και στο Μαξίμου επικρατεί πανικός, αφού γνωρίζουν ότι ο λαός μετά από πλήθος κινητοποιήσεων, θα δώσει ηχηρή απάντηση στις κάλπες. Πανικός ωστόσο επικρατεί και στον ΣΚΑΙ, με τον υποστηρικτή του Μητσοτάκη, Άρη Πορτοσάλτε να χάνει την ψυχραιμία του και να απειλεί πλέον τους ψηφοφόρους ότι η οργή και ο θυμός τους, θα τους βγάλει στα… «χειρότερα»

«Εγώ ως πολίτης… Θέλω να τα κάνω μπιπ, οκ είναι μια θέση. Για μένα είναι καταστροφή αλλά αφού έχουμε ολοι δικαίωμα σε μια γνώμη… Θες να τα κάνεις στάχτη και μπούρμπερη; Kαν’τα! Τι να σου πω εγώ τώρα; Δεν θα κυνηγηθούμε» δήλωσε το γνωστό «παπαγαλάκι» της κυβέρνησης απειλώντας τους πολίτες ότι αν δεν ψηφίσουν Μητσοτάκη… θα έρθει η καταστροφή!