20 Απρ 2023

Στις 21 Μαΐου, τελειώνουμε. τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από πρωθυπουργό της Ελλάδος και από αρχηγό της Ιστορικής Παράταξης. Τελειώνουμε αυτόν και την συμμορία του.


Έχουμε πει πολλές φορές πως τη Νέα Δημοκρατία, τη γνωρίζουμε όπως την παλάμη μας;
Και στον λαβύρινθό της, όπου εμείς κινούμαστε με κλειστά τα μάτια, οι νεόφερτοι, οι περαστικοί και οι μουσαφιραίοι, που κουβάλησε στο κόμμα ο ανεκδιήγητος Κούλης, δυσκολεύονται να κινηθούν, ακόμα και με μίτο.
Έτσι λοιπόν, από χθες το πρωί, είχαμε την πληροφορία, πως το Μαξίμου, έδωσε εντολή στον Shrek Μαυρίδη, να ''χτυπήσει'' με άρθρο του τον Κώστα Καραμανλή.
Και περιμέναμε το χτύπημα.
Του λόγου το αληθές, η ώρα που δημοσιεύουμε εμείς την απάντησή μας.
Στις 1 τα ξημερώματα.
Ο λόγος, έχει να κάνει με το ότι το Μαξίμου, προσπαθεί να πιέσει τον Καραμανλή, να συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία του ατάλαντου γόνου.
Ο γαλάζιος ΓΑΠ, όπως σας είχαμε γράψει από την ημέρα της ανακοίνωσης Καραμανλή, όσον αφορά τη μή κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές, ενημερώθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό, πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει και στην προεκλογική εκστρατεία.
Εκείνος όμως, ψευδώς, διέρρεε ότι ο Καραμανλής, όχι μόνο θα είναι παρών, αλλά θα απευθύνει και έκκληση προς τους ψηφοφόρους, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.
Και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και έφτασε η ώρα που θα αποκαλύπτονταν, προσπαθεί με ''χτυπήματα'' να τον μεταπείσει.
Στα πλαίσια αυτής του της στρατηγικής -αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει ως στρατηγική την Μητσοτακική αλητεία- είχαμε και το προ ημερών χτύπημα εναντίον του, από το συγκρότημα του Μπουχέσα του Μαρινάκη.
Σήμερα, σειρά πήρε το βδέλυγμα της δημοσιογραφίας, ο ανθρωπόμορφος Θανάσης Μαυρίδης.
Και τί μας λέει;
Πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε εξηγήσεις για τη χρεοκοπία, λόγω Παυλόπουλου, Αντώναρου και Σπηλιωτόπουλου, που σήμερα είναι με τον Τσίπρα.
Τί θέλει δηλαδή να μας πει ο ποιητής;
Το πρώτο είναι πως ο Καραμανλής είναι υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της Ελλάδος.
Και το δεύτερο, πως ο Τσίπρας, δεν ζήτησε εξηγήσεις για τη χρεοκοπία, την περίοδο 2015-2019, επειδή το 2023 θα πήγαιναν μαζί του ο Αντώναρος με τον Σπηλιωτόπουλο.
Λέει ο Shrek πως ο Τσίπρας δεν ζήτησε εξηγήσεις για τη χρεοκοπία.
Μέγα ψέμα.
Ο Τσίπρας, έκανε δύο εξεταστικές.
Η μία για το χρέος και η άλλη για το έλλειμμα.
Μπορεί να μας δείξει ο σημαδεμένος από το Θεό Μαυρίδης, τα πορίσματά τους και αν δημοσίευσε έστω και ένα από αυτά;
Ο Τσίπρας, δεκαέξι φορές κατά την προεκλογική περίοδο του 2019 και μία φορά επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, είπε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 9% και όχι 15,6%.
Μόνο που και ο Σαμαράς μίλησε για έλλειμμα 9%, το 2009.
Αλλά και από το 2009 μέχρι το 2012, η Νέα Δημοκρατία έδωσε μάχες μέσα στη Βουλή, για τη σκόπιμη από το ΠΑΣΟΚ διόγκωση του ελλείμματος.
Άλλαξε γραμμή από τότε η Νέα Δημοκρατία ή μήπως και ο Σαμαράς ήταν βαλτός από τον Καραμανλή;
Το θέμα με την σκόπιμη χάλκευση του ελλείμματος του 2009, το έχουμε αναλύσει άπειρες φορές μέσα από τη σελίδα μας και ουδέποτε τόλμησε κανείς να αμφισβητήσει τα στοιχεία.
Και το κυριότερο είναι πως δεν έχει κλείσει, αφού πλέον το λόγο έχει η Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη.
Αυτό που θα δούμε σήμερα, είναι το γιατί το Μαξίμου και ο Κούλης Μητσοτάκης, κινείται κατ΄αυτόν τον τρόπο;
Πιστεύει βλακωδώς πως έτσι θα αναγκάσει τον Καραμανλή να ενδώσει;
Θεωρεί ότι ο άνθρωπος που τόλμησε και εναντιώθηκε σε πλανητάρχες, θα θορυβηθεί από τις ηλίθιες τακτικές της οικονομικής συσκευασίας, ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος σε ένα κουτί;
Ναι, γνωρίζουμε πως είναι περιορισμένης αντίληψης.
Πως το ρημαδάκι του, δεν στροφάρει.
Αλλά για τόσο ανόητο, δεν τον είχαμε.
Και λέμε ανόητο, όχι με σκοπό να τον πικάρουμε, άλλωστε....αφού δεν....δεν θα είχε και κανένα νόημα κάτι τέτοιο, αλλά επειδή με τις ανοησίες τους, τώρα πολλοί αγανακτισμένοι ΝΔκράτες, την 21η Μαΐου θα πάνε στις κάλπες, θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και θα ΄χουν και δίκαιο.
Ναι, θα ΄χουν δίκαιο, ή τουλάχιστον δεν θα ΄χουν άδικο, διότι οι αγαρηνοί, όλα αυτά τα ρετάλια που έχει μαζέψει ο Κούλης στο κόμμα, για να τον χειροκροτούν και να κράζουν ωσαννά Μωυσή, έχουν εντελώς αποθρασυνθεί και μάλιστα, έπειτα από δικές του προτροπές..
Και έφτασαν στο σημείο, να υβρίζουν και να συκοφαντούν, κατά της αληθινής Νέας Δημοκρατίας και του τελευταίου της εκπροσώπου, του Κώστα Καραμανλή.
Και ερχόμαστε τώρα εμείς να ρωτήσουμε:
Για ποιό λόγο, θα πρέπει κάποιος από μας, στις 21 Μαΐου να ψηφίσει τον Μητσοτάκη;
Μας βρίζουν και θα τους ψηφίσουμε;
Μόνο αν ήμασταν ανώμαλοι, θα το κάναμε.
Στις 21 Μαΐου, τελειώνουμε. τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από πρωθυπουργό της Ελλάδος και από αρχηγό της Ιστορικής Παράταξης.
Τελειώνουμε αυτόν και την συμμορία του.
Στις 21 Μαΐου, δεν ψηφίζουμε με συναίσθημα.
Ψηφίζουμε με λογική.
Και επαναφέρουμε την τάξη.
Στην Ελλάδα και στη Νέα Δημοκρατία.