4 Μαΐ 2023

Πάρις Κουρτζίδης-Πίσω από το ΕΑΝ δεν κρύβεται καμία και κανένας – Το ΕΑΝ στηρίζουν οι Έλληνες που θέλουν να πετύχουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του παρακράτους!

 


Οι άστοχες και άκρως αντιφατικές προσπάθειες από ετερόκλητα κέντρα που ενίοτε συνασπίζονται ακόμη και βλακωδώς στο βωμό ιδίου οφέλους, ως απώτερο στόχο έχουν να ανακόψουν την αλματώδη πορεία, την απήχηση, την αποδοχή και την διείσδυση του ΕΑΝ μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Την 21η Μαΐου όμως θα καταλήξουν να πέσουν μέσα… στο κενό!
Οι Έλληνες που θέλουν να αντισταθούν και να ανακόψουν τα συστημικά σχέδια των παραδοσιακών κοινοβουλευτικών κομμάτων και των εξωκοινοβουλευτικών «λαγών» και δορυφόρων του συστήματος, θα δώσουν ψήφο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ψήφο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στο ΕΑΝ… των κ. Κανελλόπουλου, Κουρτζίδη, καθώς και δεκάδων στελεχών και εκατοντάδων χιλιάδων νομοταγών Ελλήνων ψηφοφόρων.
Το ΕΑΝ ασφαλώς και δεν έχει καμία και κανέναν από πίσω του…
Μέσα στο ΕΑΝ κυριαρχούν οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες με τίποτα δεν μπορούν να συμβιβαστούν: Αφενός με τη σημερινή σήψη, την παρακμή, την διαφθορά και τη διαπλοκή, κι αφετέρου με τη λυσσαλέα προπαγάνδα που λέει ότι, οι αποτελούντες το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ή και δυνάμει ψηφοφόροι του, οι εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες που το ακολουθούν, είναι Εχθροί του Έθνους και νεοναζί. Ό,τι δήθεν αποτελούν τον εσωτερικό εχθρό και ότι, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εχθροί της δημοκρατίας και του δημοκρατικού τόξου. Είναι Έλληνες πολίτες και έχουν την αξίωση να τους σέβονται και να τους υπολογίζουν, όπως και όλους τους άλλους Έλληνες.
Ανήκουμε στην ίδια πατρίδα, στην ίδια εθνική οικογένεια και, όλοι εμείς, ΜΑΖΙ, ζούμε τις πραγματικές αγωνίες και τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους που ελλοχεύουν.
Αντιμετωπίζουμε τα ίδια αληθινά προβλήματα που επιτέλους νέες άφθαρτες δυνάμεις πρέπει να αναλάβουν με την εμπιστοσύνη και τη ψήφο του ελληνικού λαού να ανατρέψουν: Το σάπιο κράτος και το παρακράτος.
Χτίζοντας μια νέα, μεγάλη Ελλάδα απ’ την αρχή. Με κοινωνική δικαιοσύνη και ρεαλισμό. Με λογική. Με ανθρωπιά. Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στους ηλικιωμένους και τους νέους. Προσφέροντας ελπίδα και προοπτική στις νέες γενιές των Ελλήνων. ΕΑΝ σημαίνει… Ανατροπή. Ελληνική ΑΝατροπή. Αυτό είναι το ΕΑΝ… Το ΕΑΝ είστε εσείς!