4 Μαΐ 2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατά του αδελφού του -υποψήφιου δημάρχου: “Μειδιώ!” (εικόνες)

 

Πρόκειται για το δεύτερο δήμο στον οποίο κονταροχτυπιούνται δύο αδέλφια. Στο Δήμο Μεσολογγίου όπου δύο αδέλφια διεκδικούν τη θέση του δημάρχου, προς το παρόν, η αντιπαράθεση κινείται μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Δεν σύμβαινει όμως το ίδιο στο Δήμο Νίκαιας – Ρέντη, όπου,  μετά την  αποχώρηση

του Γιώργου Ιωακειμίδη (σ.σ. είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης) , ξέσπασε “πόλεμος” μεταξύ αδελφών:  Ο λόγος για τους αδελφούς Λιντζέρη, με τον Αντώνη Λιτνζέρη, φαρμακοποιό και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό του Άκη Τούντα να εξαπολύει δημόσια επίθεση κατά του αδερφού του Δημήτρη Λιντζέρη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μαιευτήρα- γυναικολόγο, ο οποίος γνωστοποίησε επισήμως την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Σε ανάρτησή του ο Αντώνης Λιντζέρης (δεξιά στη φωτο) γράφει:

«Αγαπητές φίλες κ αγαπητοί φίλοι. Πληροφορούμαι από τα social ότι ο Δημήτρης Λιντζέρης επιθυμεί να διεκδικήσει στις επερχόμενες το Δήμο μας! Μειδιώ!  Αποκομμένος τα τελευταία χρόνια από τη Β΄ Πειραιά και τους δήμους της με τα άλυτα θέματα τους, Δ Ε Ν μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας μας!  Η ενασχόληση με τα κοινά προϋποθέτει στοιχεία όπως π.χ ενδιαφέρον για τον συνδημότη, κατανόηση των προβλημάτων του μεροκάματου. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, ήθος, αξιοπιστία και διαφάνεια στο πρόσωπο του ΑΚΗ ΤΟΥΝΤΑ».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιντζέρης (φωτο κάτω) δεν σχολίασε την ανάρτηση του αδερφού του,

ωστόσο το έκαναν γνωστοί και φίλοι…!!! Δείτε:

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Άκη Τούντα και τον Δημήτρη Λιντζέρη και ο γιατρός Κώστας Μαραγκάκης έχει δηλώσει επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στην περιοχή.


https://www.aftodioikisi.gr/